مشاوره دکوراسیون داخلی و راهنمای انتخاب مبلمان

مشاوره دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری

پرسش شما:

سلام برای دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری با نور جنوبی قصد انتخاب رنگ و خرید کاغذدیواری، کفپوش، فرش و مبلمان داریم. رنگ های مورد علاقه ما آبی، بنفش، یاسی هست. پیشنهاد شما برای طراحی دکوراسیون داخلی چیست؟

🖊 پرسیده شده توسط: فتانه مولایی

🗓 زمان طرح سوال: اسفند ۱۴۰۰

متن مشاوره:

خانم فتانه مولایی

با سلام و احترام

ممنون که جهت ارائه مشاوره برای دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری به ما اعتماد کردید. پیشنهادات ما به شما در قالب عناوین زیر قابل ارائه است.

انتخاب رنگ و مصالح (مشاوره برای دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری)

انتخاب هارمونی رنگی

پیشنهاد ما برای هارمونی رنگی منزل شما، استفاده از هارمونی آنالوگس (مشابه یا هم خانواده) است. در این هارمونی رنگی رنگهای با هیو (رنگدانه) «آبی»، «بنفش آبی» و «بنفش» در کنار هم استفاده می شوند.  این سه رنگ روی چرخه رنگی در کنار هم واقع شده اند. اگر به دانستن در مورد انواع هارمونی های رنگی و چگونگی انتخاب رنگ ها در دکوراسیون داخلی علاقه مندید می توانید مقاله «هارمونی و ست کردن رنگ ها در طراحی داخلی» را مطالعه کنید.

این سه رنگ جزء رنگهای کروماتیک ( دارای رنگدانه) شما محسوب می شود و در کنار این رنگ ها شما باید از حداقل دو رنگ آکروماتیک (بدون رنگ دانه) شامل سفید، مشکی و خاکستری استفاده کنید.

ترکیب رنگ های بنفش، بنفش آبی و آبی در دکوراسیون داخلی

تصویر رنگهای کروماتیک امکان پذیر برای شما

رنگ های خنثی در دکوراسیون داخلی

تصویر رنگهای آکروماتیک امکان پذیر برای شما

باتوجه به اینکه نور اصلی فضای شما از جنوب است، این نور گرم محسوب می شود. پس رنگی که مساحت بیشتری از فضا را به خود اختصاص می دهد باید از محدوده رنگهای سرد انتخاب شود. می توانید از جدول زیر نسبت مساحت رنگ ها به یکدگیر را ملاحظه کنید.

آبیبنفش
بیشتر (60-70 درصد)کمتر (30-40 درصد)

جدول رنگهای مورد استفاده در فضا و درصد آن ها

انتخاب کنتراست رنگی

کنتراست های رنگی یا رنگهای متضاد به شما در ایجاد تنوع در فضای داخلی کمک خواهد کرد و باعث ایجاد تاکید یا توجه به عناصر مختلف در فضا خواهد شد. یکی از راه های ایجاد کنتراست رنگی، استفاده از روش کنتراست تیرگی-روشنی (light-dark) است. برای مطالعه بیشتر در مورد انواع کنتراست رنگی و لزوم ایجاد آن به مقاله «رنگ های متضاد در دکوراسیون داخلی» مراجعه کنید.

باتوجه به اینکه رنگهای تیره پیش رونده هستند؛ رنگی که درصد کمتری در محیط دارد را تیره انتخاب می کنیم و رنگی که درصد بیشتری دارد، روشن انتخاب می کنیم تا فضا کوچک به نظر نرسد. اگر به شناخت عوامل تاثیرگذار در انتخاب رنگ و رنگ های پیشرونده و پسرونده علاقه مندید به مقاله « 10 روش انتخاب رنگ در طراحی داخلی» مراجعه کنید.

آبیبنفش
بیشتر (60-70 درصد)کمتر (30-40 درصد)
روشن (light)تیره (dark)

جدول تعیین روش کنتراست فضا

حال برای مثال دو رنگ سفید و خاکستری را به عنوان رنگهای آکروماتیک در فضا اضافه می کنیم. بنابراین ترکیب رنگی ما:

آبی(Blue) / بنفش(Violet) / سفید(White) / خاکستری(Grey) خواهد بود.

ترکیب رنگ های بنفش، بنفش آبی و آبی در دکوراسیون داخلی

نمونه پالت رنگی مناسب فضای شما

تعیین رنگ و مصالح روی هر دیوار

دیوار کانونی (Focal Point)

در هر فضا محلی که می خواهیم به آن تاکید داشته باشیم و مربوط به کاربری اصلی آن فضا است، نقطه کانونی محسوب می شود. برای مثال در فضای تلوزیون، دیواری که تلوزیون روی آن نصب می شود، نقطه کانونی آن فضا است. در فضای پذیرایی، دیواری که کاناپه اصلی کنار آن قرار می گیرد نقطه کانونی محسوب می شود.  در این پالت رنگی، رنگ بنفش تیره که درصد کمتری در فضا دارد و جلب توجه بیشتری می کند، می تواند روی دیوار کانونی استفاده شود.

سایر دیوارها (Wall)

برای سایر دیوارهای فضا می توانید در دو دیوار روبروی هم از ترکیب دو رنگ سفید و آبی روشن (به صورت کاغذ دیواری یا نقاشی) استفاده کنید. همچنین می توانید برای باقی دیوارها از رنگهای آکروماتیک (خنثی) مثل سفید و طوسی استفاده کنید.

سقف  (Ceiling)

اگر بخشی از سقف مجاور دیوار کانونی فضا واقع شده باشد، می تواند همرنگ با آن اجرا شود. توصیه می کنیم در بقیه نواحی سقف از رنگهای خنثی و روشن استفاده شود. در صورتی که قصد استفاده از رنگ ها به صورت ویژه تر دارید بهتر است از قبل طراحی شده باشد.

کف (Flooring)

برای انتخاب کفپوش در فضاهای منزل شما پیشنهاد ما استفاده از پرسلان ها یا کفپوش پارکت و لمینت است. برای انتخاب رنگ آن در صورتی که قصد استفاده از پرسلان را دارید از رنگهای سفید یا طوسی استفاده کنید. در صورتی که قصد استفاده از پارکت و لمینت را داربد از چوب با ته رنگ ماهگونی یا طوسی استفاده شود.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه چند ترکیب رنگی مختلف در کف، دیوار و سقف

انتخاب مبلمان (مشاوره برای دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری)

سبک مبلمان

شما می توانید با توجه به علایق خود یکی از سبک های طراحی داخلی و دکوراسیون را برای منزل خود انتخاب کنید. اگر به سبک های مورد استفاده در دوره های تاریخی علاقه مندید، یکی از سبک های کلاسیک را به شما پیشنهاد می دهیم. اگر به سبک های به روز و معاصر علاقه دارید، می توانید از سبک های مدرن و پست مدرن و اکلکتیک (التقاطی) استفاده کنید. شما می توانید با مراجعه به مقاله «تاریخچه طراحی داخلی» به تفضیل در مورد سبک های مبلمان و طراحی داخلی مطالعه کنید.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه سبک طراحی داخلی مدرن

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه سبک طراحی داخلی کلاسیک

رنگ و مصالح مبلمان اصلی  (Main Furniture)

انتخاب رنگ در مبلمان به سه دسته کلی انتخاب رنگ استراکچر مبلمان، رنگ پارچه مبلمان و رنگ کوسن ها تقسیم می شود. در انتخاب رنگ استراکچر مبلمان مهم ترین نکته آن است که رنگ آن باید در تضاد با رنگ کفپوش قرار بگیرد تا بتواند خود را از محیط جدا کند. اگر کفپوش شما پرسلان طوسی است، استراکچر مبلمان باید به رنگ سفید یا مشکی یا چوب ماهگونی باشد. پارچه مبلمان می تواند ترکیبی از رنگهای سفید، آبی روشن یا طوسی باشد. دقت کنید که پارچه ها لزوماً تک رنگ نیستند و می توانند به صورت طرح های هندسی یا گل دار باشند. در مقاله «اصول چیدمان در طراحی داخلی» با اصول و روش های چیدمان مبلمان بیش تر آشنا شوید.

از آنجایی که باید بین رنگ ها کنتراست ایجاد کنیم ، دقت کنید که آبی انتخاب شده در پارچه مبلمان از آبی دیوار تیره تر باشد.مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه مبلمان اصلی

رنگ و مصالح سایر مبلمان (Extra Furniture)

شامل میز جلو مبلی، میز کنار مبلی، ویترین، شلف، کتابخانه و … می شود. در انتخاب رنگ هر کدام از این مبلمان به هماهنگی با رنگهای فضا و مبلمان اصلی توجه شود. مثلا رنگ چوب های مورد استفاده در مبلمان فرعی باید مطابق با رنگ چوب مبلمان اصلی شما باشد یا در غیر این صورت از رنگ های خنثی (سفید،طوسی،مشکی) استفاده شود. همچنین سبک آن ها باید با سبک دکوراسیون داخلی هماهنگ باشد.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه مبلمان غیر اصلی

عناصر نورپردازی (Lighting)

در فضای منزل شما سه نوع عناصر نورپردازی شامل آویز، دیواری و استند مورد استفاده است. در انتخاب مصالح به تناسب با سبک طراحی داخلی توجه کنید. معمولاً مصالح کریستال، شیشه، سرامیک و برنز کلاسیک و مصالح فلز، چوب، کاغذ مدرن هستند. در مقاله « مشاوره و راهنمای انتخاب و خرید لوستر» بیشتر در مورد انواع لوستر و ویژگی های آنها آشنا شوید.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه عناصر نورپردازی

انتخاب اکسسوری (مشاوره برای دکوراسیون داخلی آپارتمان 120 متری)

فرش (Carpet)

در انتخاب فرش شما مجاز هستید از رنگهای دیگری غیر از آبی و بنفش نیز استفاده کنید. اما کلیت آن باید به تم رنگی آبی و بنفش نزدیک باشد تا با طراحی داخلی و دکوراسیون شما در هارمونی قرار بگیرد. اگر سبک انتخابی شما کلاسیک، اکلکتیک (التقاطی) یا پست مدرن باشد می توانید از فرش های با طرح مرکزگرا و سنتی استفاده کنید. اگر سبک انتخابی شما مدرن باشد می توانید از فرش های با طرح هندسی یا انتزاعی استفاده کنید.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه فرش

پرده (Curtain)

پرده شامل دو بخش توری (Sheer) و غیر توری (Ordinarys) است. که باید از نظر تیرگی و روشنی با دیوار متفاوت باشد. در منزل شما برای انتخاب رنگ پرده می توان از آبی روشن، طوسی و سفید استفاده کرد. یکی از ایده های خوب در فضاهایی که نور جنوب و گرم دارند، استفاده از تور طوسی رنگ است.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه پرده

کوسن (Cushion)

شما مجاز هستید یکی از کوسن ها را به رنگ بنفش انتخاب کنید (روشن تر از بنفش روی دیوار). باقی کوسن ها به رنگ آبی، خاکستری و سفید باشد.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه کوسن

تابلو (Tableau)

در انتخاب تابلو شما مجاز هستید از رنگهای دیگری غیر از آبی و بنفش نیز استفاده کنید. اما کلیت آن باید به تم رنگی آبی و بنفش نزدیک باشد. تابلو شما باید هماهنگ با سبک انتخابی تان باشد. اگر سبک انتخابی شما کلاسیک، پست مدرن یا اکلکتیک (التقاطی) باشد می توانید از تابلو های رئال (واقع گرایانه) استفاده کنید (مثلا تصویر پرتره یا منظره). اگر سبک انتخابی شما مدرن باشد می توانید از تابلوهای آبستره (انتزاعی) یا کلاژ استفاده کنید.

مشاوره انتخاب هارمونی رنگی بنفش و آبی برای طراحی داخلی آپارتمان مسکونی

نمونه تابلو

پیشنهاد استودیو آرانو برای دکوراسیون منزل شما به شرح زیر است:

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید شما می توانید هر کدام از مبلمان و لوازم دکوری پیشنهاد شده توسط استودیو آرانو را به شکل آنلاین تهیه و در سریع ترین زمان ممکن چیدمان مناسب و دلخواه خود را داشته باشید.

شما می توانید با مشاهده نمونه های مشاوره دکوراسیون داخلی اطلاعات بیش تری در این زمینه کسب کنید. برای دریافت مشاوره دکوراسیون داخلی با ما در تماس باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا