مجتمع مسکونی بروهل آلمان

طراح و مجری:

استودیو آرانو

کارفرما:

Gebausie Bruhl

نوع پروژه:
مساحت:

9500m²

موقعیت:

بروهل، آلمان

زمان پروژه:

خرداد 1401

[ معرفی پروژه ]

پروژه طراحی مجتمع های مسکونی بروهل آلمان  در خرداد ماه 1401 به استودیو آرانو ارجاع داده شد. تیم طراحی آرانو پس از مطالعه بر روی نیازهای پروژه تصمیم گرفت نگاه جدیدی در طراحی استفاده کند.

پروژه مسکونی بروهل آلمان به صورت یک پروژه معماری با رویکرد انرژی و مصالح نوین که کارفرمای آن شرکت Gebausie Bruhl ، یک شرکت فعال در زمینه املاک و بازسازی است به استودیو آرانو تعریف شده است. رویکرد طراحی در این پروژه کنترل انرژی با استفاده از روش های نوین و تجهیزات مدرن و استفاده از متریال پایدار چوب با طرحی مدولار و یکپارچه است.

روند طراحی

در روند طراحی پروژه کمترین میزان دخالت در سازه موجود ، با اضافه کردن تراس به عنوان فضای الحاقی به صورت مدول های باز و نیمه باز در کل ترکیببندی نمای ساختمان در اولویت بوده است. متریال پیشنهادی برای پوشش نما نوعی پنل HPL چوبی و پوشش سیمان سفید شسته است. Handrail ها از نوع شیشه سکوریت و لند اسکیپ با طراحی رمپ با شیب ملایم برای عبور پیاده طراحی شده است. سبک طراحی ساده و مینیمال و در عین حال در خدمت user و استفاده کنندگان است.

شما می توانید برای مشاهده اطلاعات بیشتر در مورد پروژه به آدرس وب سایت شرکت Gebausie Bruhl مراجعه کنید.

اعضای همکار در این پروژه

امین رفعتی، بهنوش مرادی

[ مقایسه قبل و پس از طراحی ]

[ تصاویر طراحی ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top