طراحی ویلا

طراحی ویلا

سفارش طراحی ویلا از صفر تا صد

✾ طراحی محوطه و فضاسازی  /  ⌂ طراحی نما و حجم بیرونی    /  ⑁ طراحی داخلی و دکوراسیون

بسته بهینه آرانو

(ارائه مشاوره + تهیه راهنما دکوراسیون ویژه شما)

« طراحی راهنمای دکوراسیون ویژه شما »

« ارائه مشاوره و پاسخگویی به سوالات »

« زمان انجام 3 تا 5 روز کاری »

بسته استاندارد آرانو

(ارائه نقشه دو بعدی و شبیه سازی سه بعدی)

« ارائه پلان و نقشه های دوبعدی فضا و چیدمان »

« ارائه شبیه سازی سه بعدی و 360 درجه »

« زمان انجام 2 تا 3 هفته کاری »

بسته حرفه ای آرانو

(طراحی دوبعدی و سه بعدی + نقشه اجرایی )

« ارائه پلان و نقشه های دوبعدی فضا و چیدمان »

« ارائه شبیه سازی سه بعدی و 360 درجه »

«همراهی از ایده تا اجرا  + ارائه نقشه اجرایی (فاز2)»

« زمان انجام 1 تا 2 ماه کاری »

بسته سفارشی آرانو

( اجرای دقیق و عین به عین طرح )

« اجرای دقیق و عین به عین طراحی »

« رعایت دقیق ترین اصول فنی و کیفی »

« اجرای طرح در سریعترین زمان ممکن »

طراحی 100 % تضمینی ویلا 

ما چند آلترناتیو طراحی به شما ارائه می دهیم.

اگر به هر دلیل از طرح های ارائه شده راضی نبودید،
ما اصلاح آن را تا جلب رضایت نهایی شما ادامه خواهیم داد!

خانه ویلایی یک طبقه، همکف یا فلت

همه فضاها در یک طبقه به صورت همسطح قرار می گیرند. هزینه ساخت نسبتاً کم و سرعت اجرا بالا است. امنیت مناسب و سیرکلاسیون حرکتی راحتی دارد. اما نورگیری، دید و منظر، تنوع و تفکیک فضایی آن ضعیف است.

ویلا پیلوت یا نیم پیلوت

قسمتی از ساختمان جهت پارکینگ یا انبار بالاتر از زمین و بصورت پیلوت اجرا می شود. مزایا آن هزینه و سرعت اجرا مناسب، پارکینگ مسقف و تفکیک فضایی نسبی است. عیب آن مصرف انرژی بالا و اشغال قسمتی از پلان با پله است.

خانه ویلایی دو طبقه یا ویلا دوبلکس​

فضاها در دو طبقه مجزا سازمان دهی می شوند. نورگیری، دید و منظر، تنوع فضایی و تفکیک خصوصی و عمومی در آن مناسب است اما هزینه ساخت، اجرا و نگهداری افزایش می یابد.

ویلا تریپلکس یا سه طبقه​

سه طبقه مجزا دارد. زیربنا و به تبع آن هزینه های ساخت و نگهداری بیشتر است. اما بسیار جذاب است و امکان تنوع فضایی فوق العاده ای دارد. نورگیری، دید و منظر، تفکیک فضایی و امکانات رفاهی کاملی را شامل می شود.

ویلا کوچک و نقلی (100 متری و کمتر)​

همه فضاها به صورت جمع و جور یا فشرده شده در کنار یکدیگر واقع می شوند.  در این حالت معمولا یک یا دو اتاق خواب کوچک، حمام و سرویس بهداشتی، آشپزخانه و یک فضای پذیرایی و نهار خوری داریم.

ویلا با زیربنا 100 تا 200 متری

معمولاً فضاهای خصوصی در طبقات بالایی و فضاهای عمومی در طبقات پایین جانمایی می شوند. می تواند 2 تا 3 اتاق خواب شامل اتاق خواب میهمان، اتاق خواب فرزندان، اتاق خواب والدین و ... داشته باشد.

ویلا بزرگ (زیر بنا 200 تا 500 متری)

فضاها به طور کامل در طبقات از هم تفکیک می شوند. فضاهای نشیمن، پذیرایی و تلوزیون مستقل از هم هستند. می تواند 4 یا 5 اتاق شامل خواب میهمان، فرزندان، خواب والدین، اتاق کار، اتاق مطالعه و بازی و ... داشته باشد.

ویلا خیلی بزرگ (زیربنای بیش از 500 متری)

به دلیل مساحت زیاد امکان ایجاد انواع فضاهای خلاقانه و جدید مثل فضای بازی، دورهمی، تراس های بزرگ و ... را دارا است. می توان با بازی های حجمی در نما و داخل (مثل انواع وید و ...) در آن تنوع زیادی ایجاد کرد.

طراحی ویلا در زمین شیبدار

در این حالت می توان حجم ویلا را کنسول کرد یا از فرم های پلکانی، مطبق یا سایر فرم های هماهنگ با شیب زمین استفاده نمود تا ضمن کاهش نیاز به حجم زیاد خاکبرداری، دید و منظر مناسبی به فضای پایین دست ایجاد کرد.

طراحی ویلا در زمین با عرض کم

برای سازمان دهی بهتر فضاها؛ تامین نورگیری و حل محدودیت عرضی فضاها و مسیرهای عبوری در اینگونه زمین ها باید از یک تیم متخصص یا معمار باتجربه کمک گرفت تا بتواند همه این چالش ها را همزمان حل کند.

انواع ویلا در زمین قناس (مثلثی، ذوزنقه و ...)

بهتر است قناسی زمین به کمک ترفند های مختل حل یا کمرنگ شود. مثلا جانمایی بنا در قسمت مناسبی از زمین، حل کردن قناسی با فضاهایی مثل باغچه، داکت، انبار، کمد، حمام، سرویس و ... امکانپذیر است.

طراحی ویلا در زمین کوچک و محدود

در زمین ها کوچک ضمن برنامه ریزی فضایی در حداقل متراژ و استاندارد، باید پلان با کمترین پرتی حل شود. همچنین می توان با رویکرد انعطاف پذیری، از بعضی فضاها استفاده چند منظوره نمود و یا آن را بزرگتر جلوه داد.

ویلای ییلاقی، تفریحی، تفرج گاهی، تعطیلات

بعضی ویلاهای واقع در مناطق خوش آب و هوا در ایام محدود یا بصورت مقطعی برای گذران اوقات فراغت، تفریح و ... استفاده می شوند. فضاهای آن ها باید دارای تنوع بوده و به تامین انواع امکانات رفاهی در آن توجه ویژه ای نمود.

ویلا ساحلی / کنار دریا یا لب دریا

رعایت حریم دریا و حداکثر ارتفاع، توجه به مسائل اقلیمی منطقه، سازه و فونداسیون؛ تامین تهویه و سیرکولاسیون هوای طبیعی و همچنین استفاده از مصالح مناسب، مهم ترین نکات مورد توجه در ویلاهای ساحلی است.

خانه ویلایی / خانه باغ / باغ ویلا​

خانه ویلایی برای سکونت دائمی ساکنان مورد استفاده قرار می گیرد و همه امکانات و ویژگی های یک خانه مسکونی را دارا است. به دلیل برخورداری از حیاط یا ارتباط با باغ به آن خانه باغ یا باغ ویلا نیز می گویند.

ویلا جنگلی / کوهستانی و ...

ویلاها واقع در مناطق بکر جنگلی یا کوهستانی بهتر است حس حضور و بودن در طبیعت و هماهنگی با محیط اطراف را به کمک تمهیداتی همچون استفاده از مصالح طبیعی، انطباق فرمی با سایت و ... تداعی کنند.

طراحی ویلا در شمال (مازندران، گیلان، گرگان و ...)​

اقلیم مناطق شمالی کشور نقش اساسی در فرم، مصالح و بسیاری از مولفه های معماری دارد. توصیه ما استفاده از مصالح آب دوست با جذب آب پایین، ساخت بنا روی یک سکو و در نظر گرفتن امکان کوران طبیعی هوا است.

طراحی ویلا در تهران (شهرک غرب، لواسان و ...)​

بسیاری از ویلاهای تهران با طرح مدرن، مینیمال یا پست مدرن ساخته می شوند. این ویلاهای مدرن با بهره گیری از جدیدترین امکانات رفاهی و فضاهای متنوع کلیه نیازهای استفاده کنندگان را مرتفع می کنند.

طراحی ویلا در کرج (کردان، چهارباغ و ...)

طبیعت بکر و پر دار و درخت این مناطق مناسب ساخت بناهای تفرجگاهی است. این مناطق علارغم قرارگیری در اقلیم خشک، خرد اقلیم کوهپایه ای دارند و مناسب گذران اوقات خصوصاً در ایام گرم سال هستند.

طراحی ویلا در دماوند (فیروزکوه، آبسرد و ...)​

این مناطق در بیشتر ایام سال آب و هوای نسبتاً خنک و سردی دارند. متناسب با شرایط و بستر زمین برخورد های متفاوتی می تواند در اتفاق بیفتد و سبک های بسیاری متنوعی از مدرن گرفته تا روستیک و تلفیقی را شامل گردد.

مدرن و معاصر

هدف این سبک استفاده از مصالح جدید و نمایش دنیای صنعتی و ماشینی مدرن است. بطور کلی در معماری مدرن با یک طرح کاربردی، ساده و غیر پیچیده (از نظر بصری) و در عین حال گویا و خوانا مواجه هستیم که تزیینات کمتر به چشم می خورد و بیشتر بر عملکرد تمرکز دارد.

ساده و مینیمال

این سبک ظاهری ساده اما دارای ظرافت، دقت و جزء نگری بسیار زیاد دارد. درواقع در این سبک علارغم استفاده کمتر از تزیینات، گیرایی و تاثیرگذاری به حدی است که لوکس و جذاب جلوه می نماید. نظم، یکپارچگی و خلوص را می توان از دیگر کلید واژه های آن برشمرد.

لوکس و تلفیقی​

معماری اکلکتیک یا ترکیبی با تلفیق «مصالح»، «رنگها»، «سنت و مدرنیته»، «تزیینات و سادگی» و ... کمک می کند تا نتیجه ای هماهنگ با سلیقه ایجاد شود. همچنین توانایی طراح در بکارگیری ماهرانه مصالح، رنگها و فرم ها و همنشینی صحیح آن ها نتیجه ای لوکس خلق می کند.

روستیک / سنتی یا ایرانی

روستیک بازگشت به حس و حال معماری گذشته، رفع نیاز بودن در طبیعت و خلق خانه ای برگرفته از سنت ها را دنبال می کند و هدف آن ایجاد حس گرما، دنج بودن و بوم آورد بودن در سبک طراحی ویلا است که با عناصری همچون فرم و مصالح محقق می شود.

یکی از اساسی ترین اصول طراحی ویلا، انتخاب استراتژی های مناسب و رعایت اصول اولیه معماری است. ما در طرح های خود این موارد را با دقت زیاد دنبال می کنیم. 

1

1. جانمایی و جهت گیری مناسب در زمین

جهت گیری و موقعیت ویلا در زمین باتوجه به ضوابط بالادستی، محل ورودی، شکل و خطوط زمین، محل باغ و درختان، جهت شمال، نورگیری، دید و منظرها و ... تعیین می شود.

2

2. ایجاد تنوع فرمی و حجمی در نما

حجم ویلا باید بگونه ای سازمان دهی شود که همه فضاها از نور و منظر کافی نسبت به باغ و مناظر اطراف بهره مند شوند. ضمنا حجم کلی باید یک ایده فرمی خاص و جذاب داشته باشد.

3

3. طراحی پلان و ارتباط صحیح فضاها

پلان شامل جانمایی فضاها و نوع ارتباط آن ها با یکدیگر، مسیرهای حرکتی و محل قرارگیری عناصر ارتباط عمودی مثل پله و آسانسور می شود که بر اساس یک برنامه فیزیکی طراحی می شود.

4

4. استفاده از کانسپت و ایده های خاص

کانسپت یک ایده ویژه و سازمان دهنده در معماری است که باعث ایجاد ارزش افزوده می شود. کانسپت می تواند طراحی ویلا را چه از نظر زیبایی شناسی و چه مفهومی جذاب تر کند.

5

5. انتخاب صحیح مصالح

مصالح ویژگی ها متفاوتی از نظر ظاهری، قیمتی، دوام، مقاومت و ... دارند. انتخاب هر یک از این متریال ها علاوه بر ویژگی های آن ها باید هماهنگ با معماری و بافت اطراف باشد.

6

6. تامین آسایش و آرامش در فضای داخلی

برآیند همه عوامل باید بگونه ای باشد که از هر لحظه حضور در فضا احساس آرامش نماییم. رعایت کلیه ضوابط و استانداردهای معماری و مهندسی به این موضوع کمک می کند.

7

7. توجه به رنگ، نورپردازی و مبلمان

ایجاد یک فضای لوکس نیازمند رعایت اصول و ترفندهای صحیح در مبلمان، اکسسوری، نورپردازی، مصالح و رنگ و ...و ایجاد هماهنگی ویژه میان همه آن ها است.

8

8. طراحی لوکس و چشم گیر

ایجاد یک فضای لوکس نیازمند هماهنگی ویژه میان همه عوامل همچون مبلمان، اکسسوری، نورپردازی، رنگ و ... در کنار استفاده از تکنولوژی، مصالح و رویکردهای به روز است.

هر یک از فضاها ویلا سرانه، استاندارد و ضوابط بخصوصی دارد. ما پس از دریافت مشخصات زمین و ملک و نیازهای کارفرما،  یک برنامه فیزیکی و یک زون بندی از فضاها تهیه می شود. سپس پلان ها شامل همه فضاها، مبلمان و اندازه های دقیق درچارچوب محدودیت ها و ضوابط و استانداردها نهایی می شود.

محوطه و حیاط

تراس و بالکن

پذیرایی

غذاخوری (نهارخوری)

نشیمن / فضای تلوزیون

آشپزخانه

اتاق خواب

فضای بازی

حمام و سرویس بهداشتی

انبار / لاندری

پیشنهاد ما

1

استفاده از مصالح کم هزینه

2

استفاده از مصالح سریع الاجرا

3

بهره گیری از مصالح نوین و جدید

4

مصالح متناسب با اقلیم و بافت

5

مصالح متناسب با سبک و دیزاین

طراحی ویلا با مصالح مختلف

سنگ

میکروسمنت / بتن / سیمان​

آجر

چوب و ترمووود

کامپوزیت

فلز

شیشه

مصالح نوین ترکیبی

پیمایش به بالا