طراحی داخلی مدرن - پذیرایی

طراحی داخلی مدرن

استودیو آرانو یکی از شرکت های برجسته ساخت و ساز و طراحی داخلی مدرن در منطقه یک تهران است. ما در این مقاله، قواعد و اصول طراحی داخلی مدرن را به قلم تیم طراحی حرفه ای خود برای شما شرح می دهیم. منظور ما از طراحی داخلی مدرن ارائه یک طراحی پیشرو، مطابق با تکنولوژی های جدید، ترندهای معماری و نیازهای روز است و از نظر سبک شناسی علارغم برخورداری از طراحی یکدست، کاربردی و عملکردی لزوماً خود را محدود به سبک خاصی (مثل مدرن یا معاصر) نمی دانیم و بسته به نیاز پروژه، اقتضای زمینه و سلیقه کارفرما سبک کاری و آرایه های بصری آن را دیزاین می کنیم.

⟰ استودیو آرانو

 آدرس: تهران، نیاوران، سه راه یاسر، نبش کوچه راز، (جنب شیرینی الهیه)، پلاک 35

✆ تماس و دریافت مشاوره:

02 13 222 0902         3952 4482 – 021

گارانتی خدمات در آرانو

طراحی 100 % تضمینی ویلا 

اگر از طرح های خود راضی نبودید، ما اصلاح  طرح ها را تا جلب رضایت نهایی و تایید شما ادامه خواهیم داد!

دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن

همانطور که اشاره کردیم منظور ما از طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن ارائه یک طراحی پیشرو، مطابق با تکنولوژی های جدید، ترندهای معماری و نیازهای روز است. طرح های استودیو آرانو از نظر سبک شناسی علارغم برخورداری از طراحی یکدست، کاربردی و عملکردی لزوماً  محدود به سبک خاصی (مثل مدرن یا معاصر) نبوده و بسته به نیاز پروژه، اقتضای زمینه و سلیقه کارفرما سبک کاری و آرایه های بصری متفاوت است.

چگونه یک طراحی داخلی مدرن و به روز داشته باشیم؟

شاید ابتدا گمان کنید برخورداری از یک فضای به روز امری ساده و سهل الوصول است و تنها با داشتن انتخاب های ساده و خرید مبلمان و تجهیزات به روز می توانید به آن دست یابید. اما باید بگوییم اصلاً همه چیز به همین سادگی نیست. هرگونه عدم آشنایی با دانش مبلمان، دانش رنگ، دانش چیدمان، دانش سبک شناسی و … می تواند باعث بروز اشتباهات و هزینه های زیادی برای شما شود.

اما خبر خوب اینکه مدرن بودن فضا می تواند با مشاوره صحیح نزد یک طراح و متخصص حرفه ای در زمینه دکوراسیون و طراحی بدست بیاید. و این به این معنی است که داشتن تخصص در آن تاثیرگذار است، برای اینکه تا حدودی با این اصول تخصصی آشنا شوید به بررسی 9 راهکار از این موارد که توسط تیم تخصصی طراحی داخلی آرانو به زبان ساده برای شما جمع آوری شده است می پردازیم. پس بیاید با هم به زندگی در یک فضای لوکس و مدرن شیرجه بزنیم!

تفاوت طراحی داخلی مدرن و به روز با یک طرح معمولی چیست؟

طراحی داخلی مدرن شکل منحصرتری از طراحی داخلی است که از طریق بکارگیری متریال های نوین، روش های جدید اجرا، دیتیل های زیبا ، مبلمان با کیفیت شناسنامه دار و شاخص ، چیدمان های بسیار کاربردی و رعایت اصل هارمونی و تعادل در فضا تجربه می شود. سبک های طراحی داخلی طیف وسیعی را شامل می شوند اما برای رسیدن به طراحی و دکوراسیون مدرن و به روز بدون در نظر گرفتن سبک آن باید با سنجیدن مقیاس صحیحی از متریال ها و عناصر در فضا به تعادل رسید.

پس یک دکوراسیون مدرن از نظر زیبایی شناسی و سبک و استایل می تواند متفاوت باشد اما همه آنها از یکسری اصول یکسان پیروی می کنند. در دکوراسیون مدرن و امروزی، هیچ چیز بداهه و تصادفی اتفاق نمی افتد. چراکه چیدمان و انتخاب هر موضوعی تعمدی و با پیش زمینه حاصل شده در فرآیند طراحی است. بنابراین نه تنها از نظر محبوبیت وابسته به محدوده زمانی خاصی نیست بلکه جذابیت آن نامحدود و متعلق به تمام زمان ها است.

برای رسدن به این مهم، باید شرایط و اصول خاصی پیرامون همه عناصر دیزاین که 7 اصل زیر هستند، رعایت شود.

 فضا /  فرم / خطوط / نقوش / بافت / رنگ / نور

مطلب پیشنهادی: دکوراسیون قهوه فروشی

اصول طراحی داخلی مدرن

از نظر ما دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن  و به روز باید از برخی اصول اساسی پیروی کند که شامل موارد زیر می شود :

  • استفاده از مواد و متریال پایدار
  • تامین آسایش و راحتی در اولویت اول کار
  • عملکرد گرایی
  • نورپردازی خاص و انتخاب شده
  • بافت های متنوع
  • پالت رنگی خلاقانه
  • نقاط کانونی اولیه و ثانویه
  • طراحی منسجم اتاق ها
  • تداخل فضاهای باز و بسته

می توان این اصول را در قالب 9 راهکار دیزاین اجرایی نمود. بدون مقدمه اضافه تر بیایید به بررسی هر یک از این اصول بپردازیم، به یاد داشته باشید که تمام این اصول می تواند به سبک و استایل مورد دلخواه شما نزدیک و متناسب با نیاز شما ویژه سازی شود.

1: انتخاب متریال در دیزاین مدرن

معماری مدرن به طرز عجیبی با مصالح به روز و صنعتی و نوین مثل شیشه، فلز، بتن و … عجین است. این متریال ها روح اصلی فضا را تشکیل می دهند. اما برای لوکس تر نشان دادن محیط و روح بخشی بیشتر به آن می تواند از مصالح طبیعی و پایدار نیز استفاده نمود. برخلاف تصور عمومی متریال های طبیعی و پایدار نه تنها ظاهر فضای شما را مدرن و به روز نشان می دهند بلکه بسیار لوکس نیز هستند. در طراحی و دکوراسیون داخلی فضا استفاده از متریالهای پایدار که کمتر باعث آسیب به طبیعت و محیط زیست می شوند مانند چوب طبیعی، سنگ، حصیر، چوب پنبه و غیره احساس خوشایندی در طول زندگی و حیات آن برای کاربران فضا ایجاد می کند.

2: رعایت آسایش محیطی توسط دیزاینر و طراح داخلی مدرن

همانطور که اشاره کردیم تامین آسایش محیطی یکی از اصول مهم یک دیزاین امروزی است. در دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن نباید آسایش و راحتی کاربران فضا در میان مبلمان و اشیا ناراحت و غیر ارگونومیک گم شود. بلکه در یک فضای مدرن بیش از هر چیز راحتی و آسایش اولویت دارد.  فضا شامل اشیا و مبلمان باید یک رابطه تعاملی با کاربر برقرار کند. برای مثال از استفاده از مبلمان کلاسیک (استیل) که ناراحت و غیر ارگونومیک هستند اجتناب کنید. به جای استفاده از اشیا و مبلمان تزئینی بلا استفاده از مبلمان راحتی و کاربردی مانند تشک و کوسن یوگا برای یک مراقبه آرام استفاده کنید.

3: اصول و مبانی معماری داخلی مدرن (عملکردگرایی)

بر خلاف تصور عموم، بزرگ بودن یا زیبایی ظاهری فضای یک خانه به معنی لوکس و مدرن بودن آن نیست بلکه عملکردگرایی فضا جز اولین اولویتها و نشانه های یک پروژه طراحی داخلی مدرن است. توجه به عملکرد و کارکرد هر فضا منجر به تعامل یکپارچه افراد و فضای خانه خواهد شد. هر چه این تعامل دو جانبه هم سو و هماهنگ تر باشد. کیفیت فضا از درجه بالاتری برخوردار خواهد بود.

« با وجود اینکه سبک ها و استایل های مختلفی در طراحی و دکوراسیون داخلی وجود دارد اما همه ی آنها استانداردهای عملکردی یکسانی دارند که برای کارکرد صحیح فضا باید از آنها پیروی کرد. این استانداردها مانند ارتفاع جانمایی تلویزیون، ارتفاع نورپردازی، فاصله بین مبلمان ها برای طراحی یک فضای کاربردی در تمام سبکها یکسان است.» برای مثال هر صندلی باید یک میز در نزدیکی خود داشته باشد تا هر فرد نوشیدنی ، کتاب یا سایر وسایل خود را بر روی آن قرار دهد. یا هر سینک به یک جا حوله ای با دسترسی آسان در کنار خود نیاز دارد و یک شیر آب نصب شده در بالای اجاق گاز مطمئنا می تواند روند پخت و پز را آسان تر کند. این قرارگیری های به ظاهر ساده، به عمد و از اصول و استانداردهای تعیین شده دیزاین پیروی می کنند.

4: نورپردازی در طراحی داخلی مدرن

نور ممکن است یکی از مهم ترین عناصر طراحی هر خانه باشد زیرا بر نحوه ی دیدن و نمایش مابقی عناصر فضا تاثیر می گذارد. در طراحی و دکوراسیون مدرن بیشتر از عناصر نورپردازی با زوائد بصری کمتر استفاده می شود. برای نمونه انواع چراغ های نقطه ای توکار، ریل های ترک لایت سقفی و … بسیار متداول هستند. این نوع نورپردازی جنبه تامین نور عمومی محیط را دارند که می تواند با نورپردازی دکوارتیو یا تزیینی ترکیب شود.

 نورپردازی دکوراتیو مثل تابش نور به یک اثر هنری خاص یا یک گیاه آپارتمانی جلوه بصری محیط و زیبایی فضا را افزایش می دهد. وسایل روشنایی حتی می توانند به خودی خود یک اثر هنری باشند. این مورد در شرایطی که فضا از نور طبیعی خوبی بهره مند است بیشتر مصداق پیدا می کند زیرا در این موارد می توان از وسایل روشنایی تزئینی تری استفاده کرد « مانند لوستر با تعداد لامپ کمتر» که می تواند به عنوان نقطه کانونی «Focal Point» و یک قطعه بیان هنری در فضای مدرن تاکید شود.

5: نکات و ترفندهای دیزاین مدرن (بافت)

بافت های متنوع می تواند به فضا عمق ببخشد و تجربه جامع تری را در فضا خلق کند. سطوح صیقلی و براق اتمسفر مدرن را در فضا ایجاد می کند و سطوح نرم و کرکی مانند فرشهای مراکشی و شرقی اتمسفر آرامش و دنج بودن را در فضا به وجود می آورد. در طراحی داخلی یک فضای لوکس ترکیبی از این سطوح و داشتن بافتهای متنوع می تواند چندین تجربه حسی در فضا به وجود آورد.

6: انتخاب رنگ در طراحی داخلی مدرن

اگرچه رنگ های خنثی مثل سفید، بیشترین قسمت پالت رنگی یک طراحی داخلی مدرن را تشکیل می دهد. اما استفاده از رنگ سفید برای تمام دیوارهای فضا نمی تواند اوج خلاقیت دیزاین را نمایش دهد. بنابراین استفاده از انواع پالت های رنگی خلاقانه و پوشش های دیواری تزئینی در صورتی که درست و به جا انتخاب شود می تواند قدرت طراح را در ایجاد مفاهیم ، نگرشهای مختلف و سبک زندگی در یک فضا نشان دهد.

رنگ های روشن فضا را بزرگتر و دلباز تر نشان می دهند و رنگهای تیره شکوه و عظمت آن را دوچندان می کنند. همچنین داشتن پالت رنگی موضوعی می تواند یک نسخه سفارشی و مخاطب محور از دیزاین مدرن باشد. استفاده از هر کدام از رنگهای چرخه رنگ در فضا، حس و حال مشخصی را از لحاظ روانشناسی محیطی به مخاطب القا می کند. برای مثال استفاده از رنگ زرد روشن در یک محیط، حس فعالیت و تمرکز کاری را افزایش می دهد. در حالی که رنگهای طیف آبی برای ایجاد حس آرامش و سکون در فضا مناسب است.

7: روش های طراحی داخلی مدرن (نقاط کانونی)

داشتن نقطه کانونی «Focal Point» در فضا به معنی داشتن یک مرکز توجه برای هدایت چشم هنگام ورود به فضاست. شما می توانید یک تا دو نقطه کانونی در یک فضا داشته باشید. در واقع یک طراحی مدرن و فاخر با جلب توجه مخاطب بر موضوعات مختلف او را در فضا سردرگم نمی کند بلکه برای ایجاد خوانایی و نفوذپذیری در فضا تمرکز بر روی یک یا دو موضوع از موضوعات و عناصر محوری مناسب است. در چنین فضایی است که تجربه ی یک فضای مدرن و جذاب به مخاطب منتقل می شود. در اغلب اوقات چیدمان فضا، نقطه کانونی آن را تعیین می کند. مانند یک شومینه در سالن نشیمن یا یک جزیره در آشپزخانه، اما در طراحی و دکوراسیون داخلی نقاط کانونی فراتر از چیدمان فضا نیز می تواند انتخاب شود مانند انتخاب یک مجسمه یا تابلو هنری روی دیوار.

« هر عنصر در فضا نباید خود را در معرض نمایش بگذارد، برای اینکه به یک طراحی داخلی مدرن و برجسته برسیم لازم است که فقط یک یا دو عنصر بازیگر نقش اصلی نمایش دکوراسیون ما باشند و مابقی عناصر در جایگاه های دوم و سوم ایفای نقش کنند. »

8: مهارت های دیزاینر و طراح داخلی مدرن (یکپارچگی)

چه چیزی مجلل تر از اینکه در خانه ای زندگی کنی که سبک دکوراسیون و طراحی داخلی کل فضای آن مطابق و هم سو با یکدیگر باشد؟ تطبیق پذیری سبک در کل فضا به معنی این است که انتخاب متریالها، پالتهای رنگی، مبلمان ، نورپردازی و اکسسوری ها از یک جریان ثابت و سبک مشخص پیروی کند. رسیدن به این امر جز با انتخاب یک طراح داخلی و دیزاینر ماهر و متخصص در زمینه طراحی داخلی مدرن ممکن نمی باشد. طراحان با داشتن مهارت و تجربه قبل از انجام هر گونه عملیات ساختمانی فضا را در نرم افزار طراحی و شبیه سازی کرده و کلیه نیازها و استانداردهای فضایی که باید از قبل پیش بینی شود را در نظر می گیرند و تا حد امکان از بروز موارد غیر منتظره پیشگیری می کنند. 

9: استانداردهای طراحی داخلی مدرن (فضای باز و بسته)

طبیعت به عنوان تسکین دهنده و آرامش بخش روح و روان انسان شناخته شده است. ترکیب کردن فضای داخل با خارج یکی از استانداردهای اولیه و راهکارهای بسزا برای استفاده از طبیعت و عجین شدن بیشتر با آن در فضای زندگی است. هر چه طراحی و دکوراسیون داخلی کیفی تر و مدرن تر باشد در آن به شکل برجسته تر و ویژه تر به این امر پرداخته می شود. یکی از راهکارهای آن در فضای پذیرایی یا نشیمن استفاده از پنجره های قدی کف تا سقف است تا محوطه و طبیعت زیبای بیرون را به فضای داخل بیاوریم.

« با افزایش دورکاری ها و افرادی که کار خود را در محیط منزل انجام می دهند و زمان بیشتری را در محیط خانه سپری می کنند، آوردن طبیعت بیرون به فضای داخلی برای افزایش کیفیت فضایی اهمیت بسیاری پیدا می کند.»

اگر در فضای داخلی خود با کمبود مناظر طبیعی مواجه هستید با استفاده از گیاهان طبیعی و عناصری با طیف رنگی خاک و طبیعت، اتمسفر مناظر طبیعی را به فضای داخلی بیاورید.

مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون اداری

نکات مهم دکوراسیون مدرن در ریزفضاها

اکنون که اصول طراحی داخلی مدرن را شناخته اید زمان آن فرا رسیده که نکات مهم دکوراسیون مدرن در ریزفضاهای مختلف همچون آشپزخانه، نشیمن و پذیرایی و … آشنا شوید.

طراحی آشپزخانه مدرن

در طراحی داخلی مدرن فضاهایی با تردد و کارایی زیاد مانند آشپزخانه باید توجه شود که این فضاها باید از نظر کاربردی بودن و زیبایی شناسی به یک میزان مورد توجه قرار گیرند. همچنین بسته به چیدمان و امکانات موجود در آشپزخانه باید فضایی برای نشیمن و صبحانه خوری در نظر گرفته شود. هنگام جانمایی این فضاها راحتی و ارگونومیک بودن آن باید در اولویت قرار گیرد تا فضای لذت بخشی را برای خوردن غذا در آرامش پدید آورد. این بدان معنی است که باید در انتخاب متریال و استانداردهای فضاهای نشیمن و شکل نورپردازی آن آگاهانه برخورد شود.

نکات مهم طراحی آشپزخانه مدرن

طراحی و دکوراسیون داخلی فضای آشپزخانه مدرن از آن جهت اهمیت پیدا می کند که ما این فضا را نه تنها به عنوان فضای آماده سازی غذا، بلکه به عنوان فضایی برای گذراندن اوقات فراغت با خانواده و دوستان، شروع یک روز با صرف صبحانه و داشتن ساعاتی آرامش بخش بعد از صرف شام استفاده می کنیم. به همین دلیل طراحی آن باید به گونه ای کارآمد و پاسخگو به نیازهای ما باشد. نکات اولیه ای که در دیزاین آشپزخانه باید مورد توجه قرار گیرد شامل دو اصل است:

دو اصل اولیه که در طراحی آشپزخانه لاکچری باید رعایت شود ترتیب کار و مثلث کار آشپزخانه است. با اینکه رعایت این موارد جز الزامات ساختمانی نیست اما توجه به آن باعث افزایش کارایی در فضای آشپزخانه می شود.

مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی لاکچری

استانداردهای کابینت آشپزخانه مدرن

ساخت کابینتها با متریال تماما چوب هزینه بسیار بالایی دارد. کابینتها می توانند از ام دی اف 16 میلیمتر ساخته شوند. ام دی اف نوعی ورق فیبر با چگالی متوسط استMDF(Medium Density Fiberboard)  که با روکش های متنوع، می تواند طرح ها و رنگ های مختلفی به خود بگیرد. امروزه روکشها با کیفیت و طرح و نقش های متنوع تولید می شوند. این روکشها می تواند طرح و نقش چوب داشته باشند و روی بدنه ی ام دی اف خام اجرا شود. انواع روکشهای مورد استفاده در ام دی اف شامل روکش های آکریلیک Acrylic ، های گلس High Gloss، لمینت Laminate ، اچ پی ال HPL(High Pressure Laminate) ، ملامینه  Melamine، سینکرونایزد Synchronized، چرم، لترون Letron، پی وی سی PVC، روکش چوب طبیعی و روکشهای یو وی UV است. یکی از تکنیک های اجرای روکش روی بدنه ام دی اف خام، پی وی سی یا نئوپان روش ممبران است. در تکنیک ممبران روکش روی بدنه وکیوم می شود.  به همین دلیل امکان سی ان سی شدن بدنه برای ابزار زنی و انداختن نقوش کلاسیک در این روش وجود دارد. به دلیل اینکه جنس روکش ممبران از پی وی سی است این روکش مقاومت خوبی در برابر ضربه و رطوبت دارد اما در برابر نور خورشید و حرارت آسیب پذیر است. یکی دیگر از روکشهای مورد استفاده در کابینت رویه رنگ پلی اورتان است. رنگ پلی اورتان مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد اما در برابر ضربه آسیب پذیر است.

ایده های میز ناهارخوری آشپزخانه مدرن

در یک دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن و امروزی میز ناهارخوری می تواند با متریالهای مختلف از جمله چوب طبیعی، سنگ طبیعی، ام دی اف ، شیشه، سرامیک ، استیل ضد زنگ و غیره ساخته شود. پایه های آن می تواند از جنس فلز یا چوب باشد. اما در میان این متریالها سنگ طبیعی از مابقی مدرن تر و البته گران تر و لاکچری تر به شمار می رود.

طراحی نشیمن و پذیرایی مدرن:

فضای نشیمن مدرن فضایی است که افراد بتوانند بیشترین زمان خود را در آسایش و راحتی در آن به سر ببرند.  فضای نشیمن با توجه به نیازهای افراد می تواند علاوه بر کاربری نشیمن و پذیرایی با کاربری دومی مانند کتابخانه، فضای تماشای تلویزیون، پرورش گیاه، فضای کار و غیره ترکیب شود. با توجه به اینکه هدف افراد از داشتن فضای نشیمن و پذیرایی در اولویت اول چیست ابتدا باید مبلمان متناسب با کارکرد اصلی آن انتخاب شود ( برای مثال یک دست مبلمان سکشنال (sectional) راحتی ) سپس برای تکمیل دکوراسیون، آیتم های تزئینی و دکوری به فضا اضافه شود، بدین ترتیب فضای شما در جهتی طراحی می شود که به نیازهای اصلی شما را پاسخ دهد.

ریز فضاهای اصلی نشیمن و پذیرایی مدرن

فضای نشیمن و پذیرایی

فضای تماشای تلویزیون

فضای غذاخوری

هر کدام از این ریز فضاها از لحاظ ارزش گذاری فضایی به نسبت یکدیگر متفاوت اند. ترتیب قرارگیری این فضاها به لحاظ ارزش فضایی به صورت زیر است:

1: فضای نشیمن و پذیرایی

2: فضای غذاخوری

3: فضای تماشای تلویزیون

ارزش فضایی هر ریزفضا در محل جانمایی و قرارگیری آن نسبت به دیگری تاثیرگذار است. هرچه اولویت ریزفضا و ارزش گذاری آن نسبت به دیگری بالاتر باشد محل قرارگیری آن نسبت به ورودی دورتر خواهد بود.

اصول طراحی نشیمن و پذیرایی مدرن

ماهیت فضای پذیرایی و نشیمن نسبت به فضای اتاقهای خواب، پویایی (Dynamic) بودن است . یکی از آیتم هایی که در طراحی داخلی مدرن اهمیت دارد داشتن نقطه عطف یا focal point در طراحی است. نقطه عطف از این جهت اهمیت دارد که کلیت عناصر طراحی را حول محور خود سامان می دهد و تمرکز و توجه مخاطب ، به جای پراکنده شدن میان عناصر مختلف در فضا ساماندهی می شود. این نقطه ی عطف در فضای پذیرایی می تواند یک مجسمه یا شومیه به همراه یک تابلو هنری یا یک کاناپه باشد.

چیدمان مبلمان در فضای پذیرایی مدرن باید از روشهای اصولی پیروی کند. برای افزایش پویایی و دوستانه تر بودن فضای نشیمن لازم است که مبلمان در مقابل یکدیگر چیده شود. این در حالی است که در چیدمان های غیر اصولی افراد مبلمان خود را به صورت خطی یا ال چیدمان می کنند که در نهایت غیر دوستانه ترین فضا را برای معاشرت ایجاد می کند.

انواع مبلمان نشیمن و پذیرایی مدرن

انواع مبلمان در فضای نشیمن و پذیرایی مدرن شامل موارد زیر است:

  • مبل تک نفره / fauteuil : این واحد مبلمان معمولا دارای عرض 80 سانتی متر و عمق 60 سانتی متر است.
  • مبل مدول فیکس دو یا سه نفره/ sofa : معمولا دارای عرض 150 سانتی متر (دو نفره) و 220 سانتی متر (سه نفره) و 60 سانتی متر عمق است.
  • Chais lounge/Long Seat : مبل دارای عرض 150 تا 220 سانتی متر که از یک سمت دارای پشتی و از یک سمت بدون پشتی (برای دراز کردن پاها) باشد.
  • نیمکت / Bench : به نشیمن چند نفره بدون پشتی گفته می شود.
  • صندلی /chair : به صندلی بدون دسته که دارای حداقل ابعاد 40 در 40 سانتی متر باشد گفته می شود.
  • صندلی دسته دار / Armchair : به صندلی دارای دسته گفته می شود.
  • Stool: به نشیمن تک نفره پایه دار بدون دسته گفته می شود.
  • Poof: به نشیمن تک نفره بدون پایه و بدون دسته گفته می شود.
  • Bargere: به مبل با دسته ی یکپارچه با پشتی گفته می شود.  

اصول چیدمان نشیمن و پذیرایی مدرن

در یک طراحی داخلی مدرن، جانمایی و چیدمان مبلمان از اصول و قواعدی پیروی می کند. بالاترین قسمت در فضا نسبت به ورودی بالاخانه یا Up Area نامیده می شود. این محل مناسب ترین محل برای قرارگیری مبلمان پذیرایی است. دیوار اصلی در قسمت بالای فضا محل قرارگریری کاناپه اصلی است. در چیدمان کلاسیک دیوار روبه روی ورودی فضا محل قرارگیری کاناپه اصلی است. در چیدمان مدرن دیوار عمود بر ورودی فضا هم می تواند محل قرارگیری کاناپه اصلی باشد. اما در هیچ کدام از سبکها کاناپه اصلی پشت به ورودی قرار نمی گیرد.

در هر فضای نشیمن یک تا دو صندلی مخصوص میزبان در نظر گرفته می شود که به آن صندلی میزبان یا (Host) گفته می شود. صندلی میزبان در مقایسه با صندلی مهمان جمع و جورتر و کوچکتر انتخاب می شود و می تواند از نظر سبک و نوع پارچه متفاوت از صندلی های مهمان باشد. از نظر جانمایی محل قرارگیری صندلی میزبان در نزدیک ورودی است. هیچگاه صندلی مهمان را در نزدیک ورودی قرار نمی دهیم.

طراحی شلف و کمد مدرن

استانداردهای شلف ها و کمدهای فضا

یکی از قواعدی که طراحان داخلی برای مدرن تر دیده شدن فضا رعایت می کنند توجه به هم خطی ها و در امتداد هم قرار دادن خطوط در حد امکان است. رعایت این اصل در طراحی شلف ها و کمدها نیز به زیباتر و مدرن تر دیده شدن فضا کمک می کند. قرار گرفتن خطوط در امتداد هم با تاکید بر تفکیک پذیری و هندسه در فضا، به نظم و زیبایی فضا می افزاید.

طراحی تی وی وال مدرن (دیوار تلوزیون)

طراحی تی وی وال (TV Wall) در یک دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن می تواند با طراحی شلف و کمد ترکیب شود و علاوه بر جای دادن تجهیزات صوتی و تصویری مانند receiver ، DVD Player، بلندگوها ، محل قرارگیری کتاب ، مجله و لوازم دکوری باشد. برای نصب تلویزیون ارتفاع مناسب نصب و زاویه دید مناسب برای تماشای تلویزیون باید رعایت شود. در یک طراحی داخلی مدرن با توجه به قواعد و مبانی بینایی انسان و ارگونومی بدن او هنگام نشستن، زاویه دید تماشای  تلویزیون 30 درجه و ارتفاع جانمایی تلویزیون 110 سانتی متر است.

اکسسوری و لوازم دکوری مدرن

آخرین مرحله از طراحی فضا انتخاب اکسسوری و لوازم دکوری برای رسیدن یه یک طراحی داخلی مدرن است. برای نمونه یک سالن پذیرایی مدرن و دلنشین بدون اکسسوری و لوازم دکوری نمی تواند کامل باشد. این اکسسوری ها می تواند شامل:

1. نقاشی و پوستر : با انتخاب یک نقاشی هنرمندانه یا یک پوستر هنری قاب گرفته شده دیوار فضا از حالت خشک و بی روح خارج می شود.

2.آباژور ایستاده : آباژور ایستاده علاوه بر تامین نور محیط می تواند خود دارای استایل و فرم شاخصی در فضای پذیرایی باشد.

3.میزهای کنار مبلی

4.فرش و کوسن: استفاده از فرش و کوسن با بافت های برجسته و نقوش چهارخانه و متنوع حس دنج بودن و آرامش را در فضا تشدید می کند.

اضافه کردن رنگ و متریال به فضای نشیمن جلوه ای خاص به فضا می دهد و حس نشاط ، سرزندگی و پویای را در فضا به وجود می آورد. انتخاب رنگ در فضا اصولی دارد که باید رعایت شود. در غیر این صورت فضا از حالت نظم خود خارج شده و شلوغ و نامرتب به نظر می آید.

مشاوره / سفارش طراحی

✆ تماس و دریافت مشاوره:        02 13 222 0902      3952 4482 – 021

اگر مایل هستید به شکلی ویژه برایتان یک طراحی داخلی مدرن و ختصاصی انجام شود، می توانید درخواست خود را از صفحه «سفارش طراحی آنلاین» ارسال کنید. آرانو از پیشگامان معماری و طراحی داخلی مدرن در ایران با مدیریت اساتید مجرب و فعال در این حوزه افتخار این را دارد که امروز به عنوان یکی از بهترین شرکت های طراحی در کشور با بیش از چند دهه سابقه بهترین کیفیت خدمات را ارائه می کند. خدمات آرانو شامل ارائه «تور 360 درجه مجازی شبیه سازی شده از خانه شما» به همراه «نقشه دوبعدی فاز یک و فاز دو» است. خدمات آرانو بصورت تضمینی بوده و جلب رضایت شما افتخارآفرین گروه طراحی و ساخت آرانو است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا