طراحی دکوراسیون قهوه فروشی ساده و جذاب

طراحی دکوراسیون قهوه فروشی

اگر قصد راه اندازی یک مغازه قهوه فروشی دارید باید بدانید که رسیدن به موفقیت و جلب مشتری تنها با انتخاب مبلمان، مصالح گران یا تقلید از فروشگاه های برند امکان پذیر نیست. تاثیر فضا روی مخاطب چیزی ورای این موضوع است. طراحی دکوراسیون قهوه فروشی باید بگونه ای باشد که حس و حال متفاوتی را در مشتریان برانگیزد و از دعوت کنندگی و جذابیت مورد نیاز برای کشش مشتری و جلب توجه عابرین برخوردار باشد. این موضوع برای شما یک وجهه رقابتی بیش از منو و کیفیت خدماتتان ایجاد خواهد نمود.

برای دستیابی به این هدف باید به یک طراح اعتماد کنید. یک طراح ضمن خلق اتمسفر فضا، مبلمان و مصالح و دیگر عناصر فضا را به گونه ای سازمان دهی می کند که به یک دکور خاص، متفاوت و لوکس منتهی شود که در عین سادگی بسیار جذاب است. آرانو به عنوان یک شرکت معتبر و فعال در زمینه بازسازی و طراحی داخلی در منطقه 1 تهران و بسیاری از مناطق کشور از همکاری با شما استقبال می کند.

راه اندازی مغازه قهوه فروشی

دکوراسیون و دیزاین خوب چه در ابتدای راه اندازی یک کسب و کار باشید، چه قصد ایجاد تغییر و تحول در کارتان داشته باشید، مورد نیازتان است. طراحی داخلی به عنوان  یک موضوع تخصصی می تواند یک کسب و کار را در مسیر رسیدن به موفقیت یاری کند. مهمترین تاثیر آن افزایش جلب مشتری و افزایش فروش است و در صورتی که توسط یک طراح حرفه ای و باتجربه انجام شود، می تواند به برندسازی کسب و کار کمک نموده و به آن هویت و ارزش افزوده بدهد. استارباکس، دانکین دونات، کاستا، مک کافی و … (از معروف ترین برندهای عرضه و فروش قهوه) همه از این مسیر عبور کرده اند.

روش های راه اندازی مغازه قهوه فروشی

- راه اندازی یک مغازه جدید

زمانی که قصد راه اندازی یک مغازه جدید برای تهیه و فروش قهوه دارید، مسلماً به برنامه ریزی کسب و کار خود (شامل مسائل مالی، نحوه اداره مغازه، نحوه تامین مواد اولیه، خرید تجهیزات، اجاره یا خرید مغازه، گرافیک برند و …) فکر کرده اید. اما معمولاً طراحی دکوراسیون قهوه فروشی جزو آخرین مسائلی است که شاید به ذهن شما بیاید درحالی که اهمیت آن بسیار بیشتر از مسائل دیگر است. یک دیزاین خوب می تواند مسیر کسب و کار شما را تغییر دهد و متضمن جذب مشتری و ایجاد ارزش افزوده برایتان باشد. پس بهتر است از همین حالا به فکر کمک گرفتن از یک طراح دکوراسیون داخلی باشید.

- تغییر دکوراسیون قهوه فروشی

بسیاری از مشتریان ما، صاحبان کسب و کارهای موجود هستند و مغازه آن ها سال ها در حال فعالیت و ارائه خدمات بوده است. این افراد باگذشت زمان وجه رقابتی خود را نسبت به رقبا از دست داده اند و علارقم افزایش کیفیت خدماتشان نتوانسته اند پیشرفت بسزایی داشته باشند. درواقع مولفه گمشده این دسته از صاحبان کسب کار عدم توجه به طراحی دکوراسیون قهوه فروشی است و برای مدت ها از توجه به این موضوع بسیار مهم غافل بوده اند. در این زمان بازسازی و ایجاد تغییر تحول در فضا به کمک شما خواهد آمد. حتی ممکن است محدوده تغییرات از حوزه تغییر رنگ، مصالح و استفاده از المان های جدید فراتر رود و شامل تغییر در چیدمان مبلمان و نوع میز و صندلی های شما نیز بشود.

هزینه راه اندازی مغازه قهوه فروشی

- هزینه طراحی دکوراسیون مغازه قهوه فروشی

هزینه طراحی دکوراسیون قهوه فروشی شما به آیتم های مختلفی همچون «متراژ»، «سبک دیزاین» و … بستگی دارد. بنابراین نمی توان بدون در نظر گرفتن شرایط پروژه و خواسته های شما عدد مشخصی برای آن تعیین نمود. با این حال می توانید در صفحه «تعرفه ها» بصورت کلی متوجه هزینه ها شوید و در گام بعدی از کارشناسان ما کمک بگیرید تا درخواست شما را به صورت دقیق تر بررسی نمایند.

- هزینه اجرای دکوراسیون مغازه قهوه فروشی

قبل از آنکه دست به هرگونه اقدام اجرایی بزنید، باید برآوردی از هزینه های اجرای دکوراسیون داشته باشید. هزینه های اجرای شما معمولاً شامل مصالح، اجرت کارگران و پیمانکاران و دستمزد مجری است. دستمزد مجری می تواند بصورت مقطوع یا درصدی از هزینه ها (مدیریت پیمان) تعیین شود که معمولاً مورد دوم در ایران متداول تر است. با این حال داشتن برآورد دقیق از هزینه ها نیازمند تهیه طرح ابتدایی است تا حدود تغییرات، حجم دکورها، مصالح مورد نیاز و … بدست بیاید.

پیدا کردن بهترین شرکت طراحی دکوراسیون

برای پیدا کردن معتبرترین و بهترین شرکت های طراحی دکوراسیون قهوه فروشی باید ابتدا نیاز خود را به درستی بشناسید تا تشخیص دهید بهتر است سراغ چه فرد یا شرکتی بروید. آیا صرفاً یک پیمانکار اجرایی معمولی نیاز دارید یا در جستجوی یک شرکت معتبر، حرفه ای و باتجربه در این زمینه هستید؟ در گام بعدی باید ویژگی بهترین شرکت های طراحی داخلی و دکوراسیون را به درستی بشناسید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.

استودیو آرانو به عنوان یک شرکت تخصصی طراحی و اجرا (با بیش از ده سال سابقه) می تواند شما را در این زمینه یاری نماید. پس از مشاهده نمونه کارهای آرانو ، و مطالعه نظرات کارفرمایان و مشتریان قبلی ما می توانید جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

نمونه طراحی دکوراسیون قهوه فروشی

دکور مغازه قهوه فروشی کوچک

در مغازه های کوچک باید نهایت استفاده را از حداقل فضا نمود. در این حالت باید چیدمان وسایل، مبلمان و … بگونه ای باشد که در کوچکترین اندازه ممکن کنار هم قرار بگیرند. قفسه های دیواری از کف تا سقف می تواند راهکار مناسب دیگری باشد. اگر سایز مغازه بیش از اندازه کوچک است می تواند یک کانتر در آستانه مغازه، فضای داخل را از بیرون جدا نموده و به بیرون سرویس دهد. در این حالت روی دیزاین نما و پیشخوان خود تمرکز کنید. همچنین می توانید از بسته بندی با گرافیک خاصی به عنوان بیرون بر استفاده نمایید.

دکور مغازه قهوه فروشی ساده و مدرن

یک طراحی داخلی مدرن به روز به شما کمک می کند هماهنگ با سلیقه امروزی مشتریانتان گام بردارید. دیزاین مدرن دست شما را در استفاده از مصالح جدید همچون فلز و شیشه باز خواهد گذشت. این سبک کمک می کند ضمن برخورداری از یک طراحی ساده و مقرون به صرفه، از زیبایی چشمگیری برخوردار شوید.

بهترین دکوراسیون قهوه فروشی

در ادامه چند نمونه از بهترین طراحی های داخلی و نمونه دکوراسیون قهوه فروشی را برای شما آماده کرده ایم. 

- طراحی ورودی و تابلو مغازه قهوه فروشی

ورودی و تابلو هر فروشگاه و مرکز تجاری از جمله مغازه قهوه فروشی از نظر ما مهم ترین قسمت و نقطه آغازین جلب توجه مخاطب است. به همین دلیل گرافیک محیطی، هویت بصری و دیزاین داخلی در این نقطه مهم با یکدیگر متحد می شوند تا حداکثر تاثیر گذاری را ایجاد کنند. گرافیک محیطی با تابلوها و علائم گرافیک ذهن مشتری را متوجه موضوع داخل مغازه می کند. هویت بصری با رنگ جذابیت ایجاد می کند و به واسطه لوگو هویت برند شما را معرفی می نماید. نهایتاً طراحی داخلی حس و حال و اتمسفر فضا را به نمایش می گذارد و با ایجاد دعوت کنندگی و برانگیختن ذهن، فرد را به داخل می کشاند.

- ویترین فروشگاه قهوه فروشی

ویترین از مهمترین عناصری است که براحتی از بیرون مغازه برای عابران قابل دید است و می تواند برای آن ها جذابیت ایجاد کند. یک ویترین می تواند در عین سادگی بسیار خاص باشد و جلب توجه کند. این ویترین نمایشی می تواند قسمتی از چیدمان مبلمان کافه شما  یا مرتبط با کانسپت و محتوای داخل آن باشد.

- قفسه ها در دکوراسیون قهوه فروشی

هنگام دیزاین یا تغییر دکوراسیون قهوه فروشی قفسه ها بیش از هر چیز دیگر به چشم می آید. دقت کنید که قفسه تنها طبقه ای برای قرارگیری وسایل شما نیستند بلکه همزمان جنبه دکوراتیو نیز دارند. ممکن است قفسه با مصالح و انتخاب رنگ بخصوصی دیزاین شوند یا با اتفاق های دیگری مثل فلاورباکس و … ترکیب شوند.

مبلمان در طراحی دکوراسیون قهوه فروشی

مبلمان مورد استفاده در مغازه شامل میزها، صندلی ها، پیشخوان یا کانتر و تفکیک کننده ها (پارتیشن، فلاورباکس) و … می شود. مبلمان مناسب مغازه شما قرار نیست لزوماً گران و پرهزینه باشند بلکه هارمونی آن ها با طراحی در اولویت است. در انتخاب مبلمان باید به سبک مبلمان، چیدمان، هماهنگی با دیزاین و عملکرد آن ها دقت کنید.  می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر نگاهی به مقاله دیگر ما با عنوان اصول چیدمان مبلمان بیاندازید.

انتخاب صندلی قهوه فروشی

بهتر است صندلی و مبلمان مورد استفاده متنوع و ترکیبی از واحدهای مختلف مبلمان همچون صندلی، صندلی دسته دار، استول، نیمکت و … باشد.

انتخاب میز قهوه فروشی

هنگام طراحی یا تغییر دکوراسیون قهوه فروشی بسته به ابعاد فضا، تنوع چیدمان مبلمان، نوع صندلی مورد استفاده در دکوراسیون می توان از شکل ها و واحدهای مختلف میز استفاده نمود.

کانتر یا پیشخوان کافه

کانتر کافه باید زیبا، جذاب و در عیم حال پر ابهت باشد. کانتر نقش محوری در طراحی دکوراسیون قهوه فروشی دارد و بیش از هر موضوع دیگری به چشم می آید.

پارتیشن و فلاورباکس برای قهوه فروشی

استفاده از گیاهان ضمن تزریق حس طراوت و سرزندگی به داخل مغازه برای تفکیک میزها از یکدیگر و ایجاد حریم برای هر میز موثر است. پارتیشن ها نیز می توانند ابزار موثری برای ایجاد حریم باشند.

مصالح در طراحی دکوراسیون قهوه فروشی

مصالح مختلف حس های محیطی و سبک های دکوراسیون مختلفی در فضا ایجاد می کنند، هر یک بنا بر کانسپت طراح می تواند زیبایی خیره کننده ای به فضای داخلی ببخشد. در ادامه چند نمونه دکور و دیزاین داخلی با مصالح مختلف مشاهده می کنید.

دکور قهوه فروشی با چوب

چوب با می توان نماینده طبیعت در معماری و دکوراسیون داخلی دانست. چوب به عنوان یک متریال ارگانیک به ما حس طبیعی بودن و تازگی می دهد. حضور چوب در دکوارسیون قهوه فروشی گرما بخش محیط داخلی است. 

دکور قهوه فروشی با آجر

درصورتی که قصد تغییر دکوراسیون قهوه فروشی یا دیزاین جدید برای آن دارید، آجر می تواند نماینده سنت و دستساز بودن برای شما باشد. حس یک استاد کار سنتی و ظریف کار را منتقل می کند که با مهارت تمام و با حوصله هر آجر را روی هم نهاده است. حضور آجر تقویت کننده حس نوستالژی در فضای داخلی است.

دکور قهوه فروشی با فلز و شیشه

فلز و شیشه نمایندگان دنیای صنعتی و مدرن دیزاین هستند. این دو مصالح جذاب حس صنعت، ماشین و پیشرفت تکنولوژی را القا می کنند. فلز و شیشه  گزینه های پرکاربردی درصورت نیاز به تغییر دکوراسیون داخلی قهوه فروشی هستند.

مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون اداری

انواع دکوراسیون قهوه فروشی

سبک های مختلف هرکدام نماینده مجموعه ای از مصالح، هارمونی رنگ ها، مبلمان، قواعد همنشینی و دکوراسیون در کنار هم هستند که می تواند حس متفاوتی را در فضای داخلی ایجاد کنند. در ادامه چند سبک پرطرفدار با به شما معرفی می کنیم:

سبک دکوراسیون مدرن و مینیمال

سبک مدرن یکی از سبک ها با مصالح جدید است که توجه آن معطوف به حداکثر عملکرد در فضا است. در تغییر دکوراسیون قهوه فروشی با سبک مدرن یک طرح کاربردی، ساده و غیر پیچیده خواهیم داشت که در آن مصالح مدرن مثل سنگ، بتن، شیشه و فلز استفاده می شود. در سبک مدرن، تزیینات اضافی خیلی کمتر به چشم می خورند. رنگهای مورد استفاده بیشتر خنثی و روشن هستند. درواقع همه چیز در عین سادگی با سلیقه و ظرافت مهندسی همراه شده اند. طراحی داخلی مینیمال نیز به عنوان یک سبک پیشرو و در عین حال اقتصادی پیشنهاد دیگر ما به شم است.

سبک دکوراسیون روستیک و سنتی

روستیک و سبک سنتی بازگشتی به حس و حال گذشته هستند. تمام تلاش این سبک ها بازنمایی حس و حال بناهای قدیمی و روستایی است که نوعی حس گرما، دنج بودن و بوم آورد بودن در خود دارند. این سبک ها در طراحی دکوراسیون مغازه قهوه فروشی محبوبیت زیادی دارند. استفاده از مصالح سنتی، دست ساز یا طبیعی همچون آجر، چوب، کاشی، سنگ لاشه و … از شاخصه های این سبک هستند.

سبک دکوراسیون صنعتی

سبک صنعتی از دیگر سبک های بسیار محبوب در دیزاین انواع کافی شاپ و قهوه فروشی است. این سبک تلاش بر نمایش کلیه زیرساخت های فنی و تاسیساتی نمایش ذات هر چیز بدون هرگونه پوششی دارد. مثلاً کانال های هوا، دستگاه ها، مسیرهای برق و تیرهای سازه همه در سقف بصورت نمایان دیده می شوند. مبلمان و تزیینات شکل با ظرافت و لوکس خود را از دست می دهند و استایل متفاوتی به خود می گیرند. مثلا عناصر دکوری از مصالح بازیافتی ساخته می شوند و مبلمان سخت، موقت و بدون آرایه بنظر می رسند.

سبک دکوراسیون کلاسیک و تلفیقی

کلاسیک سبکی است که با بازنمایی سبک رومی سعی در ایجاد جلوه لوکس و اشرافی دارد و گاهاً به اشتباه مترادف طراحی داخلی لوکس به کار گرفته می شود. تزیینات در این سبک طراحی دکوراسیون قهوه فروشی در نهایت حالت خود به چشم می خورند. تقریبا تمام زوایای کف، سقف و دیوارها کارشده و پرکار هستند. مبلمان آرایه های بصری زیادی دارند و مصالح عموماً براق و گران هستند. همچنین تقارن و آکس های بصری به دقت رعایت می شوند. باتوجه به تکرار زیاد این سبک در بناهای مسکونی، برای یک فروشگاه تجاری می توان آن را به شکل تلفیقی با دیگر سبک ها به کار برد تا حس نامناسبی ایجاد نکند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا