طراحی نما ساختمان لوکس و لاکچری و ساده و مدرن

مصالح طراحی نما ساختمان​

منظور از نما، صورت و ظاهر خارجی ساختمان است که در معرض دید عموم قرار می گیرد؛ که از جداره حیاط یا مجاور پیاده رو گرفته تا طرح و مصالح طبقات را شامل می شود. در نمای ساختمان به زبان انگلیسی « Facade » خوانده می شود. انتخاب مصالح طراحی نما ساختمان برای همه مالکان، سازندگان یا استفاده کنندگان اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که نما مهمترین و بارزترین جلوه بیرونی محل زندگی یا کسب و کار آن ها بوده و نمودی از شخصیت و اعتبار ساختمان است.

انتخاب درست مصالح طراحی نمای ساختمان کمک می کند نما خاص، لوکس، خلاقانه و چشم گیر بنظر برسد و بین بناهای مجاور جلب توجه کند. تفاوتی نمی کند قصد فروش، زندگی یا کار در یک ساختمان را داشته باشید، داشتن یک نما با مصالح نما خاص و زیبا می تواند برای شما ارزش افزوده ایجاد کند. این ارزش افزوده از جلب توجه عابرین گرفته تا رونق کسب و کار یا  افزایش قیمت اجاره و فروش ساختمان را شامل می شود. ما در این مقاله صفر تا صد مصالح طراحی نما ساختمان را همراه تعداد زیادی نمونه بررسی می کنیم. در صورت تمایل به سفارش طراحی از طریق لینک مربوطه اقدام بفرمایید.

انتخاب متریال و مصالح طراحی نما ساختمان

مصالح طراحی نما؛ ویژگی های متفاوتی از نظر قیمت، ابعاد، جلوه ظاهری، دوام، مقاومت فیزیکی و شیمیایی، وزن (سبکی) بافت، زمان اجرا، مقاومت برابر زلزله، آتش سوزی و … دارند. هنگام انتخاب هر یکی از این متریال ها علاوه بر ویژگی آن ها باید به همسایگی و بافت پیرامون نیز دقت کرد. گاهی انتخاب معمار ایجاد تضاد با زمینه است، گاهی نیز ایجاد هماهنگی با بافت پیرامون را بر می گزیند. معمولاً دیدگاه های شهری در انتخاب مصالح طراحی به ایجاد پیوستگی با نماهای همجوار و بدنه شهری تاکید می کنند. این دیدگاه بر کاهش آشفتگی و تعدد سبک و مصالح در جداره های شهری تمرکز دارد و بر اساس آن هر کس نمی تواند بنابر نظر و سلیقه خودش بدون توجه به شهر، نماسازی کند. گاهی به دلیل انتخاب معمار، واجد ارزش نبودن بافت پیرامونی، سلیقه کارفرما و … نما ممکن است تا حدی متفاوت با اطراف باشد.

در انتخاب مصالح طراحی نما اعم از صلب (مثل سنگ، آجر و …) و شفاف (شامل شیشه  پنجره ه ها و …) خصوصاً در مناطق با اقلیم خاص مثل شمال کشور، مناطق کوهستانی یا ساختمان های مجاور اتوبان و مناطق پر سر و صدا باید به مقوله کنترل صدا، رطوبت و انرژی نیز توجه کرد. ویژگی هایی مانند رنگ، ظرفیت حرارتی، میزان عایق بودن در برابر سرما و گرما، میزان انتقال صوت و … هنگام انتخاب باید لحاظ شوند. به طور کلی شرایط آب و هوایی، محل و اقلیم نقش اساسی و محوری در تعیین استراتژی انتخاب مصالح خواهند داشت. طراح می تواند با در نظر گرفتن همه شرایط تصمیم بگیرد که از یک نوع، دو یا سه نوع مصالح یا یک نما ترکیبی استفاده نماید.

مصالح کم هزینه در نما ساختمان

پارامترهای زیادی تعیین کننده هزینه نما ساختمان هستند. برای نمونه مصالح، ارتفاع ساختمان، متراژ، موقعیت ساختمان، حجم و پیچیدگی طراحی، دستمزد و کیفیت اجرا بطور مستقیم بر هزینه ها تاثیر می گذارند. اما در این میان در یک زمین مشخص با ارتفاع و متراژ معلوم (که شما دیگر اختیاری در تغییر آن ندارید.) می توانید به کمک پارامترهای مصالح و نوع طراحی هزینه ها را مدیریت کنید. نوع طراحی می تواند تاثیر بسزایی در هزینه ها داشته باشد. هر چه کارهای حجمی و جزئیات خاص و زمان بر در اجرا کمتر باشد هزینه ها کاهش پیدا می کند. اما در سوی دیگر نوع متریال هم در قیمت اجرای نمای شما تعیین کننده است.

بطور کلی برخی متریال ها (به دلیل منشاٌ، وارداتی یا کمیاب بودن) لوکس تر و گران تر هستند. مثلاً مصالح طبیعی مثل چوب و سنگ نسبت به مصالح دست ساز همچون سیمان و آجر گران تر هستند. درجه بندی مصالح نیز قیمت آن را تعیین می کند. مثلا سنگ های کم رگه و انواعی که یکدست و بدون خلل و فرج هستند درجه یک بوده و قیمت بالاتری می خورند. هرچه ابعاد و وزن مصالح بیشتر و نصب آن سخت تر باشد، قیمت متریال و اجرا افزایش می یابد. مثلا سرامیک اسلب نسبت به تایل گران تر بوده و اجرت نصب بالاتری دارد. اگر به دنبال کم هزینه ترین و ارزان ترین مصالح طراحی نما ساختمان هستید، انواع نما سیمانی (مثل سیمان شسته، سیمان لیسه ای و …) و سپس پنل های آماده مصنوعی (مثل سمنت بورد، کامپوزیت و پنل های پایه پلاستیک) نسبت به بقیه ارزان تر هستند.

مصالح سریع الاجرا در نما ساختمان

بصورت کلی مصالح با سیستم نصب و اتصالات ساده تر مثل اتصال خشک نسبت به متریال هایی که اتصال ملات یا دوغابی دارند، سریع تر و در زمان کمتری اجرا می شوند. مثلا نما ترمووود خیلی سریع تر نسبت به نما سنگی آماده می شود. همچنین هر چه ابعاد متریال بزرگتر باشد، سرعت اجرا افزایش می یابد. مثلاً  آجر به دلیل ابعاد ریز نسبت به متریال های با تایل بزرگ مثل ورق آلومینیومی زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارند. بصورت کلی می توان انواع پنل های سبک پیش ساخته (مثل سمنت بورد، کامپوزیت و پنل های پایه پلاستیک) را سریع الاجرا ترین انواع مصالح طراحی نما ساختمان نامید. 

مشاهده مطلب: بازسازی منزل مسکونی

مصالح نوین و جدید در نما ساختمان

مصالح طراحی نوین و جدید زیادی همه روزه در حال توسعه و متداول شدن هستند. بیشتر این متریال ها جدید بر پایه اصلاح نواقص مصالح سنتی حاصل می شوند. معمولاً متریال ها نوین، شیوه ساخت ترکیبی دارند و ویژگی چند مصالح پایه ای و سنتی را با یکدیگر ترکیب می کنند. مثلاً «تراکوتا» نوعی سفال پخته (آجر) است که معایب آجر های قدیمی شامل وزن، ابعاد ریز و اجرای سخت را برطرف نموده. تراکوتا ابعاد بزرگتری نسبت به آجر سنتی داشته، سبک تر است و به شیوه خشک (به جای دوغابی) اجرا می شود.

ورق « هانی کامپ»، یکی دیگر از مصالح جدید شامل دو ورق آلومینیومی با اتصال لانه زنبوری در وسط است. این اتصال سبب افزایش مقاومت و دوام ورق در عین سبکی آن می شود. انواع مصالح ترکیبی دیگری همچون «سنگ های پلیمری» و «سرامیک های پلیمری» امروزه رواج یافته است. سنگ و سرامیک پلیمری، بسیار سبک تر از سنگ و سرامیک معمولی بوده و مقاومت بسیار بالاتری دربرابر ضربه و خردشدگی دارد.«GFRC» نیز از مصالح جدید و پرطرفدار نوین است که امروزه بسیار متداول شده اند. در این متریال با ترکیب الیاف شیشه در دانه بندی بتن یک محصول سبک با شکل پذیری بالا خلق شده کی می تواند هر فرمی را داخل قالب به خود بگیرد.

مصالح نما ساختمان های مدرن

بتن، شیشه و فلز مهم ترین مصالح طراحی نما ساختمان در بناهای مدرن هستند. تقریبا همه آن ها پس از انقلاب صنعتی در معماری رواج یافتند. در این میان بتن را می توان اصلی ترین متریال معماری مدرن نامید. این متریال الهام بخش معماران بزرگی همچون لوکوربوزیه و میس و ندروهه بوده و به دفعات توسط آن ها در آثار مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. انواع فلزات همچون آلومینیوم، فولاد و آلیاژهای آن از دیگر متریال ها پر استفاده این دوره هستند. این مصالح به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و کشش، شکل پذیری و حس صنعتی به سرعت در صنعت ساختمان کاربردی شدند. در سمت دیگر می توان شیشه را عضو جدانشدنی از سبک مدرن نامید. شیشه به دلیل شفافیت و ارائه منظر مناسب، مصالح محبوب معماران این سبک است. نمونه تمام عیار آن را می توان در آثار معمارانی همچون فیلیپ جانسون مشاهده نمود.

 

مشاهده مطلب: بازسازی دفتر اداری

بهترین مصالح برای نما در شمال

یکی از عومل تاثیرگذار در انتخاب مصالح طراحی، اقلیم منطقه است. ایران به عنوان یک کشور بزرگ، چندن اقلیم و خرد اقلیم مختلف را پوشش می دهد. از نواحی کوهستانی و سرد گرفته تا اقلیم گرم و خشک و اقلیم مرطوب. در این میان انتخاب مصالح در اقلیم مرطوب و پر از بارندگی شمال کشور با چالش های زیادی دارد. بطور کلی برای نما در شمال کشور توصیه می کنیم به سراغ متریال هایی بروید که یا آب دوست هستند یا جذب آب پایینی دارند.

مثلا انواع سیمان و بتن آب دوست هستند و می توان آن ها را مناسب ترین مصالح طراحی در شمال دانست. همچنین برخی متریال ها فرآوری شده با پایه پلاستیک یا مواد مصنوعی مثل چوب پلاست ها و پنل های پی وی سی و … را هم می توان قابل استفاده ارزیابی کرد. سنگ و آجر باید با دقت بیشتری در این اقلیم استفاده شوند.  همچنین در سمت مقابل توصیه می کنیم تا حد امکان از فلز در شمال کشور پرهیز کنید. چرا که فلزات در آب و هوای مرطوب خیلی سریع زنگ می زنند، خورده شده و از بین می روند.

انواع متریال و مصالح طراحی نما ساختمان

مصالح طراحی نما ساختمان : سنگ

سنگ را می توان با دوام ترین و پر طرفدار ترین مصالح مورد استفاده در نما مسکونی دانست. سنگ و سرامیک به دلیل ماهیت خود در برابر ضربه و عوامل مختلفی مثل فرسایش بسیار مقاوم هست. بیشتر سنگ و سرامیک ها به دلیل سطح صیقلی و صاب خورده شان، کثیفی و گرد و غبار را جذب نمی کنند و کمتر نیازمند نظافت و تمیز کردن هستند. سنگ و سرامیک می توانند بصورت خشک  (با اسکوپ) یا با چسب و ملات اجرا شوند. این مصالح تنوع رنگ و طرح بسیار بالایی دارند. تراورتن را می توان یکی از متداول ترین و بهترین نوع سنگ نمای ساختمان دانست. سنگ هایی مثل گرانیت، چینی و … نیز از انواع متداول هستند. دقت کنید سنگی که در نما استفاده می کنید باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • قابلیت برش کاری و گرفتن یکی از پرداخت های مختلف (مثل ساب زدن، چکش کاری، سند بلاست، فلیم کردن و …)
  • برخورداری از مقاومت خمشی و کششی و ضربه پذیری کافی (خورد نشدن حین حمل، نصب و …)
  • مقاومت در برابر فرسایش و اکسیداسیون ( عواملی مثل یخ زدگی، نفوذ آب، شوره زدن، زرد شدن و زنگابه زدن)
  • نصب آسان (مثلاً جذب آب و چسبندگی مناسب به ملات)
  • دوام و حفظ رنگ و شکل ظاهری به مرور زمان (در اثر قرارگیری برابر آفتاب و سایر  شرایط جوی)

مصالح طراحی نما سنگی یا سرامیکی

مصالح طراحی نما ساختمان : میکروسمنت / بتن / سیمان

میکروسمنت ، سمنت بورد ، بتن اکسپوز ، انواع سیمان مثل سیمان لیسه ای ، سیمان شسته و … از جدید ترین و پر طرفدارترین مصالح خصوصاً در نمای ویلاها هستند. ساختمان هایی که با این متریال ساخته می شوند جلوه بسیار مدرن، لوکس و مینیمالی پیدا می کنند و بسیار ساده جذاب هستند. بطور کلی مصالحی همچون میکروسمنت ، بتن و سیمان در عین جذابیت بالا، هزینه نسبتاً مناسبی دارند و می تواند سریع اجرا شوند. این مصالح برای حفظ دوام باید با دانه بندی مناسب و مصالح با کیفیت و با دقت اجرا شوند. در فواصل مشخص استفاده از چفت و تقسیم بندی برای پیشگیری از ایجاد ترک ضروری است.

دقت کنید برای اطمینان از زیبا شدن نما سیمانی، بتنی و … باید ضمن اجرای درست و با ظرافت از مصالح با کیفیت استفاده شود. این نوع مصالح در گذشته متریال پرطرفداری در ایران نبودند؛ اما امروزه با رواج سبک های مدرن و مینیمال بسیار بیش از پیش از آن استقبال می شود. سیمان، بتن و … می توانند در برابر اتفاقاتی مانند زلزله، آتش سوزی و … مقاومت خوبی نشان دهند. از سوی دیگر به راحتی قابل ترمیم و بازسازی هستند. ویژگی دیگر این نوع متریال، تنوع بالایی رنگی است. شما می تواند با ترکیب رنگدانه های مختلف هر ترکیب رنگی را به وجود آورید.

مصالح طراحی نما سیمانی، بتنی ، میکروسمنت یا سمنت بورد

مصالح طراحی نما ساختمان : آجر

قدیمی ترین و محبوب ترین مصالح خصوصاً در نمای بناهای مسکونی ایران، آجر می باشد. آجر از دیرباز کاربرد بسیاری در ساخت خانه ها و بناهای ایرانی داشته است. در گذشته استفاده از آجر فشاری بسیار متداول تر بود. اماً امروزه با ورود آجر پلاک یا نسوز به بازار، این نوع آجر به دلیل سبکی و سهولت اجرا طرفداران بیشتری دارد. آجر می تواند هم با سیستم نما خشک هم با سیستم ملاتی یا دوغابی نصب و اجرا شود. هنگام استفاده از این متریال دقت و کیفیت اجرا تاثیر بالایی در زیبایی و دوام نما دارد.

آجرها امروزه تنوع رنگ، ابعاد و بافت بسیار زیادی پیدا کرده اند و از مصالح در دسترس و ساده جهت تهیه هستند. در نما آجری استفاده از آجرهای کامل و بدون شکستگی، انتخاب جهت و چینش مناسب آجرها و همچنین اندازه و رنگ مناسب در بندها به زیبایی بیشتر کمک خواهد نمود. از مزایای دیگر آجر قیمت نسبتاً مناسب و مقاومت در برابر رخدادهایی مثل آتش سوزی است. اما آجر بار مرده زیادی نسبت به نماهای مدرن و مصالح جدید به ساختمان وارد می کند. نگرانی دیگر درباره آجر، امکان شوره زدن و سفیدک زدن به مرور زمان است. به همین دلیل ضمن استفاده از پوشش های نانو حین نصب توصیه می شود برای حفظ زیبایی و ظاهر ساختمان به آن رسیدگی شود.

مصالح طراحی نما آجری

مصالح طراحی نما ساختمان : چوب و ترموو وود

چوب به عنوان یکی از مصالح طبیعی و دوستدار محیط زیست طرفداران خاص خود را دارد. ذات طبیعت دوست انسان همیشه به دنبال استفاده از مصالح طبیعی در محیط زندگی خود بوده است. مصالح طبیعی ضمن اینکه یادآور طبیعت برای ما هستند می توانند به حفظ محیط زیست کمک کنند. چوب از جمله مصالحی است که می تواند دوباره به طبیعت برگشته و بازیافت یا تجزیه شود. چوب به شکل های مختلفی مثل ترموو وود، اچ پی ال و … در نما استفاده می شود. چوب را می توان یکی از مصالح مناسب برای ویلاها و نماهای مسکونی دانست. ترمو وودها با رنگ ها، بافت ها و ابعاد متفاوت می توانند جلوه بسیار زیبایی به نمای شما دهند.

یکی از نگرانی ها همیشگی درباره استفاده از چوب، مقاومت آن برابر حشرات، رطوبت، شرایط جوی و … است. امروزه خوشبختانه به کمک انواع روش ها صنعتی و با استفاده از روغن ها یا مواد شیمیایی، چوب فرآوری یا ترمو می شود. چوب با ترموو شدن در برابر رطوبت و … مقاوم می گردد، اما با توجه به زیاد شدن انواع غیر استاندارد و نامرغوب ترموو وود در بازار در تهیه آن باید دقت لازم را لحاظ کنید. ترموو وود ها در ایران بیشتر از طریق کشورهایی مثل فنلاند تامین می شوند. چوب ها در دو نوع کلی دسته بندی می شوند: چوب های جنگلی (پهن برگ یا سخت چوب) مثل زبان گنجشک و بلوط که مقاوم و ضربه پذیر و البته گران هستند. چوب های سوزنی برگ (یا نرم چوب) مثل کاج، روسی و تبریزی که نرم و شکل پذیر و ارزان تر هستند.

مصالح طراحی نما چوبی

مصالح طراحی نما ساختمان : کامپوزیت

کامپوزیت از مصالح متاخر مورد استفاده در ساختمان سازی است که به تازگی وارد این صنعت شده است. کامپوزیت به صورت عمومی به متریال هایی که حاصل ترکیب چند ماده مختلف هستند، اطلاق می شود. کامپوزیت نما از دو ورق آلومینیومی و یک هسته یا لایه پر کننده از مواد سبک معدنی مثل پلی اتیلن تشکیل می شود که روی کل پنل با رنگ پلی استر و نانو کاور شده است. کامپوزیت به دلیل سبکی، تنوع رنگی، دوام، مقاومت بالا و سهولت اجرا از مناسب ترین مصالح در برج ها و ساختمان بلند مرتبه بخصوص با کاربری تجاری و اداری محسوب می شود.

یک از مزایا کامپوزیت را می توان امکان نگهداری و تمیز شدن آسان آن دانست. همچنین کامپوزیت تنوع رنگی بالایی دارد و دست طراح را برای استفاده از رنگ در نما باز می گذارد. اما برگترین عیب آن این است که یک متریال مصنوع و بدون روح محسوب می شود و خصوصاً در بافت سنتی در ایران به شدت در تعارض با همسایگی ها قرار می گیرد. به همین دلیل، این نوع مصالح در بافت های قدیمی شهری و ساختمان های مسکونی در ایران کمتر مورد پذیرش کمیته نما قرار می گیرد.

مصالح طراحی نما کامپوزیتی

مصالح طراحی نما ساختمان : GFRC

GFRC ( جی اف آر سی ) نسل جدیدی از مصالح مورد استفاده در نما ساختمان است که نوعی ترکیب بتن با الیاف شیشه است که به کمک قالب ساخته می شود. این مصالح ترکیبی، وزن بسیار کمی داشته و می تواند تنوع شکل و فرم بالایی بپذیرد. GFRC دوام بالایی دارد و در شرایط مختلف اقلیمی و تقریبا در هر سطحی اعم از صاف و منحنی و … قابل استفاده است. این نوع مصالح را می توان بیشتر مناسب ساختمان های تجاری و اداری دانست.  

مصالح طراحی نما GFRC

مصالح طراحی نما ساختمان : فلز

فلزات از مصالح صنعتی، مدرن و جدید هستند که پس از انقلاب صنعتی وارد معماری شدند. انواع آهن، فولاد (آلیاژ آهن و کربن)، فولاد ضد زنگ یا استینلس استیل (آلیاژ فولاد و کروم)، فولاد گالوانیزه (با پوشش روی)، آلومینیوم، مس، برنز، کورتن استیل (آلیاژ فولاد، کروم و مس) و … به شکل ورق، استرچ متال، پانچ متال، قوطی، ناودانی و … می توانند در نما مورد استفاده قرار گیرند. فلزات به دلیل تنوع و قابلیت برش و طرح پذیری در نما بسیار کاربردی هستند و جلوه زیبایی به آن می بخشند؛ ضمناً جزئیات نما را ارتقاء می دهند. فلزات امکان برش لیزری پترن ها مختلف روی خود را دارند؛ به همین جهت برای ساخت موتیف و الگوهای دیداری به شکل پارامتریک و … بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. از این جهت برای ساختمان های اداری، تجاری، صنعتی و حتی مسکونی کاربرد زیادی دارند.

ویژگی مثبت نماهای فلزی امکان تعریف ابعاد و اندازه پانل ها (مدول ها) و طرح پذیری آن ها است که دست طراح را باز می گذارد. برخی از فلزات مثل آهن وزن بالایی داشته و مقاومت کمی در برابر زنگ زدگی دارند. اما انواع آلومینیوم و فولاد ضد زنگ (استینلس استیل)، سبک تر بوده و در برابر زنگ زدگی مقاوم هستند. همچنین به کمک روش هایی مثل آنادایز (ممزوج کردن فلز به روش کاتد و آند با مایع الکترولیت) و رنگ های پودری الکترواستاتیک می توان فلزات را برابر فرسایش مقاوم کرد. برخی فلزات دیگر مثل برنز و مس مثل علارغم اینکه به مرور در برابر اکسیژن و رطوبت واکنش نشان داده و  تغییر رنگ می یابند، زیبا و جذاب هستند. فلزاتی مانند کورتن استیل مقاومت خوبی در برابر زنگ زدگی دارند و تنها از تشکیل یک لایه زنگ سطحی روی خود، رنگ جالبی پیدا می کنند.

مصالح طراحی نما فلزی

مصالح طراحی نما ساختمان : شیشه

نماهای شیشه ای به دلیل دید و منظر و استفاده حداکثری از نور روز کاربرد زیادی دارند و ضمناً جلوه خاصی برای استفاده کنندگان فضا فراهم می کنند. شیشه از این نظر یک متریال خاص محسوب می شود که میان سایر مصالح یکه تازی می کند. اما در سوی مقابل یکی از معایب شیشه ضریب انتقال حرارتی بالای آن است که البته امروزه با استفاده از تکنولوژی های جدید و چند جداره کردن سطوح شیشه ای تا حد زیادی حل می شود. نگرانی دیگر پیرامون شیشه مقامت آن در برابر حواثی مثل زلزله و آتش سوزی است.

برای حفظ ایمنی برابر اتفاقات این چنینی، بهتر است از انواع سکوریت یا لمینت استفاده نمایید همچنین استفاده از چند جداره شیشه می تواند عایق بودن صوتی و حرارتی را افزایش دهد و به کنترل مصرف انرژی در ساختمان کمک کند. سطوح شیشه ای می توانند با پنجره های فریم دار قدی، شیشه های فریم لس یا سیستم اسپایدر، کرتین وال و … اجرا شوند. شیشه ها از نظر رنگ بندی تنوع زیادی دارند و انواع شفاف (کلیر و سوپر کلیر) یا دودی در نما متداول تر هستند. 

مصالح طراحی نما شیشه ای

هزینه طراحی و قیمت اجرای نمای ساختمان وابسته به عوامل بسیار زیادی است. نوع مصالح، کاربری، سبک، سادگی یا پرکار بودن طرح، متراژ، موقعیت و … همگی عواملی هستند که در هزینه و قیمت طرح و اجرای نمای ساختمان تاثیرگذار هستند. مثلاً نباید انتظار داشت هزینه نمای یک ویلای مدرن در کرج، با یک خانه باغ سنتی درآبسرد یا یک آپارتمان اداری کلاسیک در منطقه زعفرانیه یا یک مجتمع مسکونی در پاسداران برابری کند.

هزینه و قیمت طراحی نما ساختمان

همانطور که گفته شد هزینه طراحی برای نما می تواند به عوامل متعددی وابسته باشد. مهمترین عوامل تاثیرگذار در هزینه طراحی «متراژ»، «تعداد آلترناتیو طراحی» و « مدارک درخواستی» هستند. باتوجه به تعدد عوامل موثر در هزینه بهتر است به منظور برآورد دقیق، مشخصات پروژه خود را از طریق صفحه سفارش طراحی به ما ارسال نمایید. همچنین می توانید نحوه محاسبه قیمت ها را در صفحه تعرفه ها مشاهده بفرمایید.

هزینه و قیمت اجرای نمای ساختمان

نوع و کیفیت مصالح طراحی تاثیر بسیار زیادی در تعیین هزینه و قیمت اجرای نما ساختمان دارد. مثلا قیمت مصالح سنگ تراورتن، قیمت سنگ گرانیت، قیمت سیمان شسته، قیمت ترمو وود و … همگی متفاوت هستند. همچنین مجریان و پیمانکاران مختلف باتوجه به تجربه، دقت و ظرافت خود دستمزدهای متفاوتی دارند. سبک طراحی و میزان پیچیدگی طرح از دیگر عوامل تاثیر گذار در هزینه و قیمت شما خواهد بود. البته دقت کنید میزان متراژ، تعداد طبقات و موقعیت و … مواردی هستند که نباید تاثیر آن ها در هزینه ها غافل شوید. با تمام این اوصاف تمام تلاش ما بعنوان طراح بر این است که طرحی در چارچوب بودجه شما ارائه کنیم. بنابراین حتما در هنگام سفارش ما را از بودجه، خواسته ها و نیازهای دقیقتان مطلع کنید. مخصوصاً در صورتی که محدودیت بودجه ای دارید، به ما اطلاع دهید تا یک طرح اقتصادی و متناسب به شما ارائه دهیم.

اگر علارغم تمام توضیحاتی که در این مقاله دریافت کرده اید، ابهامات و سوالاتی درباره مصالح طراحی نما ساختمان  یا موارد دیگری دارید، با ما در صفحه «دریافت مشاوره» در تماس باشید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه کاربردی ترین راهکارهای ویژه فضایتان هستند.

اگر مایل هستید به شکل ویژه تری برایتان وقت بگذاریم و یک طرح اختصاصی با درنظرگرفتن مصالح و همه فاکتورهای دیگر برای نما شما آماده کنیم، می توانید درخواست خود را از صفحه «سفارش طراحی آنلاین» به ما ارسال کنید. آرانو یکی از بهترین شرکت های طراحی در کشور با بیش از یک دهه سابقه است. خدمات آرانو شامل ارائه «رندرهای سه بعدی و شبیه سازی شده از نمای شما» به همراه «نقشه دوبعدی فاز یک و فاز دو» و «مدارک کمیته نما»است و همه نیازهایتان را پوشش می دهد.

1 دیدگاه دربارهٔ «مصالح طراحی نما ساختمان​»

  1. بیرانوند

    مصالح نما همیشه چالش برانگیز هستند. کامل ترین مقاله ای بود که در این زمینه خوندم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا