طراحی نما ساختمان لوکس و لاکچری و ساده و مدرن

طراحی نما ساختمان

منظور از نما، صورت و ظاهر خارجی ساختمان است که در معرض دید عموم قرار می گیرد؛ که از جداره حیاط یا مجاور پیاده رو گرفته تا طرح و مصالح طبقات را شامل می شود. در نمای ساختمان به زبان انگلیسی « Facade » خوانده می شود. امروزه طراحی نما برای همه مالکان، سازندگان یا استفاده کنندگان اهمیت بسیار بالایی پیدا کرده است. چرا که مهمترین و بارزترین جلوه بیرونی محل زندگی یا کسب و کار آن ها و نمودی از شخصیت و اعتبار ساختمان است.

یک نمای با طرح خاص، لوکس، خلاقانه و چشم گیر می تواند بین بناهای مجاور جلب توجه کند. تفاوتی نمی کند قصد فروش، زندگی یا کار در یک ساختمان را داشته باشید، داشتن یک نمای زیبا و خاص می تواند برای شما ارزش افزوده ایجاد کند. این ارزش افزوده از جلب توجه عابرین گرفته تا رونق کسب و کار یا  افزایش قیمت اجاره و فروش ساختمان را شامل می شود. ما در این مقاله صفر تا صد طراحی نما ساختمان همراه تعداد زیادی نمونه بررسی می کنیم. در صورت تمایل به سفارش طراحی از طریق لینک مربوطه اقدام بفرمایید.

انواع طراحی نما ساختمان

انواع بر اساس کاربری و موضوع

طراحی نما باید بگونه ای باشد که متناسب با کاربری آن باشد. شخصیت و هویت یک ساختمان مسکونی با یک ساختمان ویلایی یا اداری متفاوت است. علاوه بر این هر یک از این کاربری های نیازهای متفاوتی دارند. این نیاز ها از نحوه نگهداری تا میزان نورگیری و ابعاد پنجره ها و بازشوها و … را شامل می شود.

مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون اداری

نمونه طراحی نما آپارتمان یا خانه مسکونی

اکثر بناهای شهری در حال ساخت در ایران، ساختمان های مسکونی هستند. پروژه های مسکونی مثل طراحی نمای ساختمان مسکونی، آپارتمان و خانه باید با دقت و ظرافت خاصی انجام شود. درواقع این نماها باید در عین برخورداری از جلوه لوکس و رسمی، حس لطافت و دلپذیری خانه را نیز شامل شوند. استفاده از مصالحی مانند آجر، رنگ های گرم و همچنین گیاهان و فلاورباکس ها در نما به این موضوع کمک می کند.

مشاهده مطلب: بازسازی منزل مسکونی

نمونه طراحی نما ساختمان اداری

نما ساختمان اداری نیازمند رعایت ضوابط خاصی است. مثلا نما باید بسیار حرفه ای و رسمی بنظر برسد و در عین حال با هویت بصری و رنگ سازمانی هماهنگی کافی داشته باشد. می توان قسمت مخصوصی جهت نصب تابلو و لوگو شرکت برای ساختمان در نظر گرفت. مصالحی مانند سنگ، کامپوزیت، شیشه، بتن و میکروسمنت گزینه های مناسبی برای اینگونه بناها هستند. همچنینی رنگ های خنثی مثل سفید، مشکی و خاکستری می توانند انتخاب رنگی مناسبی باشند. نماهای اداری معمولاٌ سطوح شیشه خور زیادی دارند. اما در عین حال می توانند نور غیر مستقیم از طریق یک نمای پوسته ای دریافت نمایند.

مشاهده مطلب: بازسازی دفتر اداری

نمونه طراحی نما ویلا یا ساختمان ویلایی

طراحی نما بسیار به سلیقه شخصی کارفرمای آن و مالک ویلا وابسته است. مصالح بکار رفته در آن می توانند از چوب و سنگ و آجر گرفته تا سیمان و بتن و … متنوع باشد. معمولاً حجم کلی ویلا ترکیب چند شکل هندسی است که فضاهای باز، نیمه باز و بسته را ایجاد می کند. به عبارتی حجم یک ویلا بهتر است تورفتی و پیش آمدگی بیشتری نسبت به نماهای شهری داشته باشد و فلت نباشد. توجه به تراس، بالکن و ایجاد دید و منظر در ویلا بسیار ضروری است. به همین جهت سازندگان ویلا باید توجه کنند که لازم است قبل از آغاز عملیات سقف زنی، طرح نما ویلا را به شرکت طراح بسپارند. طراحی نما ساختمان ویلایی کوچک ،  نما ویلا دوبلکس و نما ویلا مدرن از پردرخواست ترین سفارشات ما هستند.

نمونه طراحی نما ساختمان تجاری یا عمومی

نما تجاری (مثل سینما ، پردیس های سینمایی ، مجتمع های تجاری و … ) به دلیل ماهیت فعالیت ها و کارکردهای داخلی آن رویکرد متفاوتی دارد. معمولاً نماهای تجاری از یک ترکیب حجمی هندسی ساده تشکیل می شوند که در قسمت های مجاور معبر یا تراز پیاده بصورت تمام شیشه ای نمود پیدا می کند. قسمت های در ارتفاع بالاتر از دید ناظر در مجتمع های تجاری معمولاً نمای نیمه شفاف، پوسته ای یا صلب دارند. مصالحی مانند کامپوزیت، بتن، شیشه، فایبرگلاس، جی اف آر سی و … برای مجتمع تجاری مناسب هستند.

طراحی نما بر اساس طبقات

طراحی نما ساختمان فارغ از تعداد طبقات باید به گونه ای انجام شود که از تنوع کافی برخوردار باشد تا چشم بتواند حرکت کند و برای بیننده جذاب نظر برسد. ترکیب خطوط افقی و عمودی و ایجاد کمپوزیسیون فرمی مناسب نما را از یکنواختی دور می کند. اما باید توجه کرد که تنوع زیاد یا استفاده از مصالح ناموزون و به تعداد بالا می تواند باعث ایجاد ناخوانایی و شلوغی بیش از حد شود. شلوغی نما چشم را سردرگم و خسته می کند و نگاه بیننده را از خود دفع می کند. پس باید سعی شود طرح در عین تنوع و جذابیت، ساده و خوانا باشد.

بطور کلی در نما با تعداد طبقات کم،  دست طراح در انتخاب مصالح، ایجاد تنوع فرمی باز تر است. اما در طراحی نما های بلند مرتبه و برج ها بیشتر مصالح سبک و سریع الاجرا قابل استفاده هستند. در نما برج ها تنوع فرمی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر اشکال ریتم دار جایگزین آن می شوند. جزئیات در برج ها کمتر بوده و طرح برای دیده شدن از مقیاس دور دیزاین می شود؛ در حالی که در ساختمان های با تعداد طبقات کم، جزئیات بیشتر بوده و برای دیده شدن از مقیاس نزدیک دیزاین می شوند.

نمونه طراحی نما ساختمان یک طبقه

طرح نما ساختمان یک طبقه بیشتر معطوف به جداره مجاور خیابان می شود. درواقع نمای اصلی همان جداره مجاور خیابان است که در بناهای شمالی همان دیوار حیاط و در بناهای جنوبی، دیوار ملک محسوب می شود. یکی از ترفند های ایجاد تمایز در نماهای یک طبقه، استفاده از یک جانپناه یا دیواره بلند به شکل کاذب در بام است تا ارتفاع بنا بیش از آن چیزی که هست خودنمایی کند.

طراحی نما ساختمان دو طبقه و سه طبقه (2 طبقه و 3 طبقه)

ساختمان های دو طبقه و سه طبقه بیشتر در شهرهای کوچک و بافت قدیمی متداول هستند. همچنین بسیاری از ویلاها بصورت 2 یا 3 طبقه ساخته می شوند. در طراحی ساختمان های دو و سه طبقه با توجه به کم بودن مساحت نما، امکان ایجاد تنوع مصالح زیاد وجود ندارد، اما می توان با پیش آمدگی و فرورتگی و ایجاد بازی های حجمی به کمک تراس و بالکن و … جلوه بصری جذابی ایجاد نمود.

طراحی نما ساختمان چهار طبقه و پنج طبقه (4 طبقه و 5 طبقه)

ساختمان های چهار طبقه و پنج طبقه بیشتر در شهرهای بزرگ مثل تهران، کرج و … متداول هستند. این ساختمان به دلیل مساحت نسبتاً مناسب دست طراح را در بکارگیری انواع مصالح، بافت و هندسه باز می گذارند. اما چالش پیش رو در این نوع ساختمان ها، اجرای نما روی یک سطح فلت بدون امکان بازی حجمی زیاد است. درواقع این نوع ساختمان ها به دلیل نیاز به استفاده حداکثری از فضای زمین در شهر تا سر حد خط زمین، حداکثر متراژ را به فضای داخلی می دهند و بدین ترتیب طراح حداکثر امکان 10 تا 20 سانت نماسازی را خواهد داشت.

طراحی نما ساختمان شش طبقه یا بیشتر (6 طبقه و بیشتر)

نما ساختمان شش طبقه یا بیشتر (مثل برج ها) مثل یک نشان یا لندمارک شهری عمل می کنند. از فاصله دور به چشم می آیند و تاثیر زیادی روی خط آسمان و بدنه شهری می گذارند. به همین جهت معمولاً شهرداری ها و کمیته نما حساسیت بالایی روی آن ها دارند. همانطور که پیش تر هم گفته شد در چنین ساختمان هایی بهتر است بیشتر مصالح سبک و سریع الاجرا استفاده شوند و به جای تنوع فرمی بالا از یک کانسپت فرمی مشخص یا طرح ریتم دار استفاده نمود.

شناخت انواع سبک های مختلف به شما کمک خواهد کرد تصور دقیق تری از سلیقه خود پیش از مراجعه به طراح داشته باشید و بتوانید براحتی خواسته و تم طرح مورد نظر خود را به طراح اعلام کنید. ما در ادامه به بررسی پرکاربرد ترین انواع سبک های طراحی نمای ساختمان می پردازیم. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره سبک ها و تاریخچه طراحی داخلی، از همین لینک در سایت آرانو بازدید کنید.

نمونه طراحی نما مدرن

سبک مدرن یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین سبک های امروزی است که هم در ساختمان های مسکونی و هم در ساختمان های تجاری و اداری کاربرد زیادی دارد. در این سبک با یک طرح کاربردی، غیر پیچیده (از نظر بصری) و در عین حال گویا و خوانا مواجه هستیم که در آن مصالح مدرن مثل سنگ، بتن، شیشه و فلز استفاده می شود. در طراحی نما مدرن، تزیینات اضافی کمتر به چشم می خورند. رنگ های مورد استفاده بیشتر خنثی و روشن هستند. ترکیب حجمی بناهای مدرن یکنواخت، پیوسته و ساده هستند که در عین حال با سلیقه و ظرافت مهندسی همراه شده اند. همچنین می توانید نمونه کار پروژه هتل و مهمانسرای خمین را در این سبک ملاحظه کنید.

نمونه طراحی نما ساده و مینیمال

سبک مینیمال از سبک های پر طرفدار و جدید است که می تواند در عین مقرون به صرفه بودن زیبایی زیادی برای طراحی نما ساختمان شما به ارمغان بیاورد. سبک مینیمال دارای ظاهری ساده اما دارای ظرافت، دقت و جزء نگری بسیار زیاد است. درواقع در این سبک علارغم استفاده کمتر از تزیینات، گیرایی و تاثیرگذاری به حدی است که لوکس و جذاب جلوه می نماید. نما مینیمال ممکن است در ابتدا ساده بنظر برسد اما نیازمند مهارت و تجربه بسیار بالایی است. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر هستید، می توانید مقاله سبک طراحی مینیمال را مطالعه کنید.

نمونه طراحی نما پارامتریک

با پیشرفت تکنولوژی مهارت های طراحان در خلق فرم های پیچیده و جدید به کمک ابزارهای کمکی همچون کامپیوتر و برنامه نویسی امکان پذیر شده است. پارامتریک دیزاین و دیجیتال دیزاین از جمله مهارت های جدید طراحان همگام با تکنولوژی است که آن ها را قادر کرده فرم ها و اشکال پیچیده و در عین حال جذاب هندسی را خلق نموده و به کمک دستگاه هایی مثل cnc و … براحتی اجرا نمایند.

نمونه طراحی نما لوکس و تلفیقی

لوکس بودن یک ویژگی مستقل و غیر وابسته به سبک است. یک طراح نما با بکارگیری ماهرانه مصالح، انتخاب رنگ ها و کنار هم قراردادن دقیق هندسه فرم ها می توانید یک نمای لوکس یا لاکچری خلق کند. مثلاً می توان با تلفیق برخی مصالح مختلف و بهره گیری از ترندهای روز یک طراحی نما ساختمان به شکل لوکس و تلفیقی خلق کرد. مصالح براق مثل انواع ورق ها و پروفیل های به رنگ مشکی، طلایی، مسی و برنزی خصوصاً هنگام استفاده در کنار رنگ های روشن مثل سفید می توانند جلوه لوکسی به نما دهند. در ادامه چند نمونه نما لوکس و در عین حال مدرن را مشاهده خواهید کرد.

نمونه طراحی نما کلاسیک ، نئوکلاسیک یا رومی

طراحی نما کلاسیک یا رومی سعی در بازنمایی جلوه لوکس و اشرافی معماری روم باستان دارد. از این رو جزئیات، هندسه، زیبایی شناسی و اشکال متداول در نماهای این دوره یا ساختمان های متاخر ساخته شده در سبک کلاسیک یا نئوکلاسیک را دنبال می کند (مواردی مثل تقارن، تعادل، شکل سر ستون ها و …). زمانی نما رومی به یکی از متداول ترین و پرکاربردترین سبک ها در شهرهای بزرگ ایران تبدیل شد. اما باتوجه به تعدد بناهای به این سبک، زیاده روی و استفاده نادرست از آن امروزه کمتر مورد استقبال قرار می گیرد و به نوعی قدیمی شده است. هرچند هنوز طرفداران کلاسیک پسند و سنتی خاص خودش را دارد. البته چند سالی است انواع خانه نما رومی ، نمای کلاسیک ساختمان و حتی نما رومی ساده بدلیل مغایرت با قوانین کمیته نما شهر تهران و بعضی شهرهای بزرگ دیگر مورد تایید قرار نمی گیرند. می توانید نمونه کار پروژه آپارتمان بنفشه سوم را در این سبک ملاحظه کنید.

نمونه طراحی نما روستیک یا روستایی

ساختمان های به سبک روستیک یادآور بناهای قدیمی واقع در روستاها هستند و سعی می کنند با بکار بستن مصالحی بوم آوردی مثل آجر، چوب، سنگ های لاشه و … یا عناصری مثل سقف شیبدار و … حس بومی بودن و حضور در طبیعت را ایجاد نمایند. خانه باغ ها و ویلاها از نمونه های پرکاربرد این نوع سبک هستند.

نمونه طراحی نما سنتی یا ایرانی

سبک سنتی و ایرانی هنوز هم مورد اقبال و توجه بسیاری از علاقمندان معماری اصیل ایرانی است. البته زمانی که صحبت از نما ایرانی می کنیم، منظور ما تکرار معماری گذشته و تاریخی نیست. بلکه می توان همان حس و حال و دلپذیری را با تلفیق مصالح و تکنولوژی های امروزی به شکلی جدید و پست مدرن بازآفرینی کرد. مثلا می توان از فرم طاق ها و قوس های ایرانی الهام گرفت و با انتزاع از آن ها یک طرح جدید ارائه نمود. همچنین می توانید نمونه کار پروژه آپارتمان بنفشه چهارم را در این سبک ملاحظه بفرمایید.

مصالح طراحی نما ساختمان

مصالح مختلف ویژگی های متفاوتی از نظر قیمت، ابعاد، جلوه ظاهری، دوام، بافت، زمان اجرا، مقاومت برابر حوادثی مانند زلزله و … دارند. هنگام انتخاب هر یکی از مصالح علاوه بر ویژگی های آن ها باید به همسایگی و بافت پیرامون بنا نیز دقت کرد. گاهی انتخاب معمار ایجاد تضاد با زمینه است، گاهی نیز ایجاد هماهنگی با بافت پیرامون را بر می گزیند. معمولاً دیدگاه های شهری در طراحی نما به ایجاد پیوستگی با نماهای همجوار و بدنه شهری از نظر مصالح، رنگ، هندسه و … تاکید می کنند. این دیدگاه بر کاهش آشفتگی و تعدد سبک و مصالح در جداره های شهری تمرکز دارد و بر اساس آن هر کس نمی تواند بنابر نظر و سلیقه خودش بدون توجه به شهر، نماسازی کند. اما به دلیل انتخاب معمار، واجد ارزش نبودن بافت پیرامونی، سلیقه کارفرما و … نما ممکن است تا حدی متفاوت با اطراف باشد.

در انتخاب مصالح نما اعم از مصالح صلب (مثل سنگ، آجر و …) و مصالح شفاف (شامل شیشه  پنجره ه ها و …) خصوصاً در مناطق با اقلیم خاص مثل شمال کشور، مناطق کوهستانی یا ساختمان های مجاور اتوبان و مناطق پر سر و صدا باید به مقوله کنترل صدا و انرژی نیز توجه کرد. ویژگی هایی مانند رنگ، ظرفیت حرارتی، میزان عایق بودن در برابر سرما و گرما، میزان انتقال صوت و … هنگام انتخاب باید لحاظ شوند. به طور کلی شرایط آب و هوایی، محل و اقلیم نقش اساسی و محوری در تعیین استراتژی انتخاب مصالح خواهند داشت. طراح می تواند با در نظر گرفتن همه شرایط تصمیم بگیرد که از یک نوع، دو یا سه نوع مصالح یا یک نما ترکیبی استفاده نماید.

نمونه طراحی نما ساختمان با سنگ یا سرامیک

سنگ را می توان با دوام ترین و پر طرفدار ترین مصالح مورد استفاده در نما مسکونی دانست. سنگ و سرامیک به دلیل ماهیت خود در برابر ضربه و عوامل مختلفی مثل فرسایش بسیار مقاوم هست. بیشتر سنگ و سرامیک ها به دلیل سطح صیقلی و صاب خورده شان، کثیفی و گرد و غبار را جذب نمی کنند و کمتر نیازمند نظافت و تمیز کردن هستند. سنگ و سرامیک می توانند بصورت خشک  (با اسکوپ) یا با چسب و ملات اجرا شوند. این مصالح تنوع رنگ و طرح بسیار بالایی دارند. تراورتن را می توان یکی از متداول ترین و بهترین نوع سنگ نمای ساختمان دانست. سنگ هایی مثل گرانیت، چینی و … نیز از انواع متداول هستند.

نمونه طراحی نما ساختمان با میکروسمنت / بتن / سیمان

میکروسمنت ، سمنت بورد ، بتن اکسپوز ، انواع سیمان مثل سیمان لیسه ای ، سیمان شسته و … از جدید ترین و پر طرفدارترین مصالح خصوصاً در طراحی نما ساختمان ویلاها هستند. ساختمان هایی که با این نوع مصالح ساخته می شوند جلوه بسیار مدرن، لوکس و مینیمالی پیدا می کنند و بسیار ساده جذاب هستند. بطور کلی مصالحی همچون میکروسمنت ، بتن و سیمان در عین جذابیت بالا، هزینه نسبتاً مناسبی دارند و می تواند سریع اجرا شوند. این مصالح برای حفظ دوام باید با دانه بندی مناسب و مصالح با کیفیت و با دقت اجرا شوند. در فواصل مشخص استفاده از چفت و تقسیم بندی برای پیشگیری از ایجاد ترک ضروری است.

نمونه طراحی نما ساختمان آجری

قدیمی ترین و محبوب ترین مصالح خصوصاً در طراحی نما بناهای مسکونی ایران، آجر است. آجر از دیرباز کاربرد بسیاری در ساخت خانه ها و بناهای ایرانی داشته است. در گذشته استفاده از آجر فشاری بسیار متداول تر بود. اماً امروزه با ورود آجر های پلاک یا نسور به بازار، این نوع آجر به دلیل سبکی و سهولت اجرا طرفداران بیشتری پیدا کرده است. آجرها امروزه تنوع رنگ، ابعاد و بافت بسیار زیادی پیدا کرده اند و از مصالح در دسترس و ساده جهت تهیه هستند.  در نما آجری استفاده از آجرهای کامل و بدون شکستگی، انتخاب جهت و چینش مناسب آجرها و همچنین اندازه و رنگ مناسب در بندها به زیبایی بیشتر کمک خواهد نمود.

نمونه طراحی نما ساختمان با چوب یا ترمو وود یا اچ پی ال

چوب به عنوان یکی از مصالح طبیعی طرفداران خاص خود را دارد. ذات طبیعت دوست انسان همیشه به دنبال استفاده از مصالح طبیعی در محیط زندگی خود بوده است. امروزه انواع چوب به کمک روش های صنعتی فرآوری می شوند و با ترموو شدن در برابر رطوبت و … مقاوم می شوند. چوب را می توان یکی از مصالح مناسب برای ویلاها و نماهای مسکونی دانست. ترمو وودها با رنگ ها، بافت ها و ابعاد متفاوت می توانند جلوه بسیار زیبایی به نمای شما دهند.

نمونه طراحی نما ساختمان کامپوزیتی

کامپوزیت از مصالح متاخر مورد استفاده در ساختمان سازی است که به تازگی وارد این صنعت شده است. کامپوزیت به دلیل سبکی، تنوع رنگی و سهولت اجرا از مناسب ترین مصالح در برج ها و ساختمان بلند مرتبه بخصوص با کاربری تجاری و اداری محسوب می شود. به دلیل ضوابط کمیته نما، این مصالح در بافت های قدیمی شهری و ساختمان های مسکونی کمتر مورد پذیرش قرار می گیرد.

نمونه طراحی نما ساختمان با GFRC

GFRC ( جی اف آر سی ) نسل جدیدی از مصالح مورد استفاده در نما ساختمان است که نوعی ترکیب بتن با الیاف شیشه است که به کمک قالب ساخته می شود. این مصالح ترکیبی، وزن بسیار کمی داشته و می تواند تنوع شکل و فرم بالایی بپذیرد. GFRC دوام بالایی دارد و در شرایط مختلف اقلیمی و تقریبا در هر سطحی اعم از صاف و منحنی و … قابل استفاده است. این نوع مصالح را می توان بیشتر مناسب ساختمان های تجاری و اداری دانست.  

نمونه طراحی نما ساختمان فلزی

فلزات جزو مصالح مدرن و جدید هستند که پس از انقلاب صنعتی وارد معماری شدند. انواع فلزات (همچون فولاد، آلومینیوم، کورتن استیل و …) به شکل ورق ،قوطی، ناودانی و … می توانند در نما مورد استفاده قرار گیرند. فلزات به دلیل تنوع شکل پذیری در نما بسیار کاربردی هستند و جلوه زیبایی به آن می بخشند. ضمناً جزئیات نما را ارتقاء می دهند. فلزات با شکل ورق امکان برش لیزری پترن های مختلف روی خود را دارند؛ به هین جهت برای ساخت موتیف های و الگوهای دیداری به شکل های پارامتریمک و … بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

نمونه طراحی نما ساختمان شیشه ای

نماهای شیشه ای به دلیل دید و منظر و استفاده حداکثری از نور روز کاربرد زیادی دارند و ضمناً جلوه خاصی برای استفاده کنندگان فضا فراهم می کنند. سطوح شیشه ای می توانند با پنجره های فریم دار قدی، شیشه های فریم لس یا سیستم اسپایدر، کرتین وال و … اجرا شوند. شیشه های از نظر رنگ بندی تنوع زیادی دارند و انواع شفاف (کلیر و سوپر کلیر) یا دودی در نما متداول تر هستند. دقت کنید که در صورت استفاده از شیشه برای حفظ ایمنی از انواع سکوریت یا لمینت استفاده نمایید همچنین استفاده از چند جداره شیشه می تواند عایق بودن صوتی و حرارتی را افزایش دهد.

نورپردازی نما ساختمان

یک نما علارغم زیبایی بصری تمام عیار خود در طول روز، نیازمند تمهیداتی است تا در شب نیز زیبا بنظر برسد.  به همین جهت نورپردازی نمای ساختمان در شب اهمیت بسیار زیادی دارد. یک نورپردازی خوب علاوه بر آنکه اجازه می دهد نمای ساختمان در شب به خوبی دیده شود و زیبا بنظر برسد، جلوه آن را دوچندان می کند و باعث می شود نظر هر بیینده یا عابری به سوی آن جلب شود.

نکته بسیار مهمی که غالباً به آن بی توجهی می شود این است که نورپردازی، همزمان با طراحی نما ساختمان باید مورد توجه قرار گیرد. بهتر است از طراح خود بخواهید یک زاویه رندر شب نیز به شما ارائه کند تا طرح نورپردازی وی را متوجه شوید. نورپردازی نما باید به گونه ای باشد که عناصر شاخص نما را به خوبی نمایش دهد. همچنین بهتر است خود تجهیزات نورپردازی در نقطه ای پنهان شوند تا از زاویه دید ناظر دیده نشوند.

هزینه طراحی و قیمت اجرای نمای ساختمان وابسته به عوامل بسیار زیادی است. نوع مصالح، کاربری، سبک، سادگی یا پرکار بودن طرح، متراژ، موقعیت و … همگی عواملی هستند که در هزینه و قیمت طراحی و اجرای نمای ساختمان تاثیرگذار هستند. مثلاً نباید انتظار داشت هزینه نمای یک ویلای مدرن در کرج، با یک خانه باغ سنتی درآبسرد یا یک آپارتمان اداری کلاسیک در منطقه زعفرانیه یا یک مجتمع مسکونی در پاسداران برابری کند.

هزینه و قیمت طراحی نما ساختمان

همانطور که گفته شد هزینه طراحی برای نما می تواند به عوامل متعددی وابسته باشد. مهمترین عوامل تاثیرگذار در هزینه طراحی «متراژ»، «تعداد آلترناتیو طراحی» و « مدارک درخواستی» هستند. باتوجه به تعدد عوامل موثر در هزینه بهتر است به منظور برآورد دقیق، مشخصات پروژه خود را از طریق صفحه سفارش طراحی به ما ارسال نمایید. همچنین می توانید نحوه محاسبه قیمت ها را در صفحه تعرفه ها مشاهده بفرمایید.

هزینه و قیمت اجرای نمای ساختمان

نوع و کیفیت مصالح تاثیر بسیار زیادی در تعیین هزینه و قیمت اجرای نما ساختمان دارد. مثلا قیمت سنگ تراورتن، قیمت سنگ گرانیت، قیمت سیمان شسته، قیمت ترمو وود و … همگی متفاوت هستند. همچنین مجریان و پیمانکاران مختلف باتوجه به تجربه، دقت و ظرافت خود دستمزدهای متفاوتی دارند. سبک طراحی و میزان پیچیدگی طرح از دیگر عوامل تاثیر گذار در هزینه و قیمت شما خواهد بود. البته دقت کنید میزان متراژ، تعداد طبقات و موقعیت و … مواردی هستند که نباید تاثیر آن ها در هزینه ها غافل شوید. با تمام این اوصاف تمام تلاش ما بعنوان طراح بر این است که طرحی در چارچوب بودجه شما ارائه کنیم. بنابراین حتما در هنگام سفارش ما را از بودجه، خواسته ها و نیازهای دقیقتان مطلع کنید. مخصوصاً در صورتی که محدودیت بودجه ای دارید، به ما اطلاع دهید تا یک طرح اقتصادی و متناسب به شما ارائه دهیم.

اگر علارغم تمام توضیحاتی که در این مقاله دریافت کرده اید، ابهامات و سوالاتی دارید که باید برطرف شود، با ما در صفحه «دریافت مشاوره طراحی» در تماس باشید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه کاربردی ترین راهکارهای ویژه فضایتان هستند.

اگر مایل هستید به شکل ویژه تری برایتان وقت بگذاریم و یک طرح اختصاصی برای نمای شما آماده کنیم، می توانید درخواست خود را از صفحه «سفارش طراحی آنلاین» به ما ارسال کنید.  آرانو یکی از بهترین شرکت های طراحی در کشور با بیش از یک دهه سابقه است. خدمات آرانو شامل ارائه «رندرهای سه بعدی و شبیه سازی شده از نمای شما» به همراه «نقشه دوبعدی فاز یک و فاز دو» و «مدارک کمیته نما»است و همه نیازهایتان را پوشش می دهد..

نما مهمترین و بارزترین جلوه بیرونی محل زندگی یا کسب و کار شما و نمودی از شخصیت و اعتبار ساختمان است.

یک نمای با طراحی خاص، لوکس، خلاقانه و چشم گیر می تواند بین بناهای مجاور جلب توجه کند. تفاوتی نمی کند قصد فروش، زندگی یا کار در یک ساختمان را داشته باشید، داشتن یک نمای زیبا و خاص می تواند برای شما ارزش افزوده ایجاد کند. این ارزش افزوده از جلب توجه عابرین گرفته تا رونق کسب و کار یا  افزایش قیمت اجاره و فروش ساختمان را شامل می شود.

عنوان خدمات

قیمت هر مترمربع

سه بعدی

از 45000 تومان

سه بعدی+ نقشه دوبعدی (فاز یک)

از 70000 تومان

سه بعدی + نقشه دوبعدی (فاز یک) + نقشه اجرایی (فاز دو) + کمیته نما

از 130000 تومان

4 دیدگاه دربارهٔ «طراحی نما ساختمان»

  1. فریدون مرودیسی

    ما یک طراحی نمای مدرن برای آپارتمان دو بر نیاز داریم. از کارای شما خوشم اومده. باهاتون تماس میگیرم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا