طراحی فضاهای ویلا

شناخت ریز فضاهای ویلا

معمولاً باتوجه به زمین، مساحت ساخت، تعداد طبقات، نیاز کارفرما و … معمار به « طراحی فضاهای ویلا »، « تعریف مساحت مورد نیاز هر یک » و « نوع ارتباط آن ها با یکدیگر » می پردازد. هر یک از ریز فضاهای ویلا سرانه ها، استانداردها و ضوابط بخصوصی دارند که باید به آن ها توجه شود. به این منظور توصیه می کنیم حتما پیش از مراجعه به طراح شناختی اجمالی از نیازهای خود در ویلا داشته باشید. معمار در این راستا پس از دریافت مشخصات زمین و ملک و نیازهای کارفرما، نسبت به تهیه یک برنامه فیزیکی اقدام نموده و یک زون بندی از فضاها تهیه می کند. پس مشاهده زون بندی توسط کارفرما و رسیدن به اتفاق نظر نسبی، معمار پلان ها را شامل همه فضاها و مبلمان و اندازه های دقیق درچارچوب محدودیت ها و ضوابط و استانداردهای موجود نهایی می کند.

برنامه فیزیکی و طراحی فضاهای ویلا

برنامه فیزیکی، یک جدول یا فهرستی از عناوین، تعداد و مساحت فضاهای ویلا است که بر اساس مطالعه زمین، قوانین بالادستی، اعلام نیازهای کارفرما، بودجه، ضوابط و استانداردها تهیه می شود. معمولاً ابتدا طراح زمین و شرایط آن و محدودیت ها قانونی را مطالعه می کند. سپس نیازهای کارفرما و محدودیت بودجه ای پروژه را از کارفرما دریافت می کند. نهایتاٌ بر اساس ضوابط و استانداردهای معماری و سرانه ها، میزان مساحت مورد نیاز هر فضا و چگونگی قرارگیری فضاها نسبت به هم را آماده می کند.

تحلیل زمینه و بستر سایت

در این مرحله طراح، زمین و محل قرارگیری آن را به دقت مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد.  این بررسی می تواند از یک دیدگاه کلی مثل شرایط اقلیمی و جغرافیایی آغاز شده و سپس به مطالعه همسایگی، بافت پیرامون و منظره سایت منجر شود. این مطالعه در نهایت دقیق تر شده و هندسه و شکل زمین، محل ورودی ها، محل درختان و پوشش های گیاهی، ابعاد زمین و شرایط آن را بررسی می کند. تحلیل سایت می تواند به طراح کمک کند تا پیشبینی های لازم جهت جانمایی و طراحی فضاهای ویلا در پلان را انجام دهد.

بررسی قوانین بالادستی

طراح در این مرحله همه قوانین بالادستی مرتبط با ساخت و ساز اعم از قوانین شهرسازی، قوانین منطقه ای شهرک ها، مقررات ملی ساختمان، ضوابط شهرداری، قوانین نظام مهندسی، ضوابط آتش نشانی و … را مطالعه می کند تا نسبت به محدودیت ها و الزامات قانونی در محل پروژه بصورت کامل و همه جانبی آگاهی بیابد. مثلا در بعضی از شهرک ها ارتفاع ساخت محدودیت دارد. در برخی دیگر امکان نورگیری فضاهای ویلا از جهت مشرف به زمین همسایه وجود ندارد و …

مشاهده مطلب: بازسازی منزل مسکونی

دریافت نیازها و خواسته های کارفرما

پس از انجام مطالعات اولیه، طراح طی مصاحبه و ملاقات با کارفرما، طراح لیستی از نیازها و خواسته های اولیه وی را تهیه می کند. این لیست شامل مجموعه ای از نیازهای کلی مثل سبک و سیاق طراحی، انواع فضاهای مورد نیاز مثل فضای استراحت، بازی، کار و … می باشد. همچنین امکان دارد بصورت دقیق تر شامل اسامی و تعداد برای طراحی فضاهای ویلا همچون اتاق خواب، پذیرایی، سرویس ها و … باشد. در گام بعدی طراح بر اساس محدودیت های بودجه ای کارفرما، به وی مشاوره داده و مساحت زیربنای امکانپذیر برای ساخت را طی رایزنی با وی مشخص می کند.

تطبیق با ضوابط و استانداردهای معماری

در آخرین گام، طراح کلیه محدودیت ها و خواسته ها پروژه را با ضوابط و استاندارهای معماری از نظر ابعاد، اندازه و سرانه های مربوط به تعداد استفاده کنندکان هر فضا تطبیق داده و برای طراحی فضاهای ویلا ، مساحت مورد نیاز هر یک را محاسبه می نماید. در این مرحله نتیجه مطالعات در قالب یک جدول برنامه فیزیکی تهیه می شود. در جدول برنام فیزیکی مواردی مثل اسامی و دسته بندی فضاها، تعداد هر فضا، تعداد استفاده کنندگان، سرانه و مساحت مورد نیاز درح می شود.

مشاهده مطلب: بازسازی دفتر اداری

تهیه دیاگرام حبابی ارتباط فضایی / پلان زون بندی

پس از استخراج مساحت و تعداد، برای طراحی فضاهای ویلا یک جدول برنامه فیزیکی تهیه می شود. سپس طراح فضاها را از نظر موقعیت و ارتباط فضایی آن ها در کنار یکدیگر جانمایی می کند. این جانمایی اولیه ابتدا در قالب یک دیاگرام حبابی اتفاق می افتد. در این دیاگرام هر یک از حباب ها، متناسب با مساحت تخصیص داده شده، بزرگ و کوچک می شوند و خطوطی مستقیم یا خط چین نوع ارتباط آن ها با یکدیگر را مشخص می کند. دیاگرام حبابی در گام بعدی دقیق تر شده و شکل و شمایل پلان به خود می گیرد. این پلان کلی، پلان لکه گذاری یا زون بندی نامیده می شود.

انواع فضاهای ویلا

طراح ویلای شما باتوجه به زمین، مساحت ساخت، تعداد طبقات، نیازهایتان احتمال دارد فضاهای گوناگونی برای شما تعریف کند.  طراحی فضاهای ویلا باید بگونه ای باشند که سرانه ها، استانداردها و ضوابط طراحی را محقق کنند. ما در ادامه شما را با فضاها مختلف و تعاریف و استاندارهای آن ها آشنا می کنیم. معمولاٌ یک ویلا شامل فضاها زیر است:

محوطه، حیاط یا باغ / تراس یا بالکن / ورودی یا کفش کن / پذیرایی /  غذاخوری یا نهارخوری / نشیمن یا فضای تلوزیون / آشپزخانه و پنتری (کیچنت)/ اتاق خواب مستر (والدین) / اتاق خواب کودک یا بچه ها / اتاق خواب میهمان / محل بازی / حمام / سرویس بهداشتی / انبار / لاندری و …

محوطه و حیاط ویلا

حیاط و محوطه سازی ویلا نقش مهمی در آن بازی می کند. درواقع یک حیاط و محوطه سازی خاص یا یک باغ دیزاین شده را می توان محل تمایز ویلا و یک کاربری آپارتمانی دانست. معمولاً قسمتی از فضای حیاط یا باغ به محل پارک اتومبیل ها اختصاص می یابد. این محل می تواند روباز یا سرپوشیده باشد. مسیرهای حرکتی با طراحی خاص(دارای کفسازی سنگ لاشه، چوب و … ، پله، آبنما، پرگولا و غیره)  باغچه ها و فضاهای ویلا در باغ را به هم پیوند می دهد.

قسمت های اصلی و مهم امکانپذیر داخل یک باغ این موارد هستند: «ورودی»، «مسیرهای حرکتی»، «باغ و باغچه ها»، «اتاقک سرایداری»، «سرویس بهداشتی»، «انبار» «نیمکت و فضاهای نشستن»، «پارکینگ»، «آبنما»، «فضای آلاچیق»، «فضای باربیکیو»، «فضاهای بازی مثل تاب، زمین والیبال، فوتبال و …»، «فضای سبزی کاری؛ گلخانه و …».  

تراس ویلا

تراس یا بالکن یکی از مهم ترین فضاهای ویلا است که ساکنان بسیاری از زمان خود را در آن سپری می کنند. تراس ویلا می تواند ابعاد متفاوتی داشته باشد و از امکانات مختلفی بهره ببرد. مثلا تراس مجاور اتاق های خواب می توانند کوچکتر باشند و تنها برای بهره مندی از دید باغ یا منظره های اطراف طراحی شوند. در این حالت توصیه می کنیم حداقل عمق تراس 1.20 تا 1.5 باشد تا یک یا دو صندلی راحتی بتواند در آن جای گیرد. ترای هاس مجاور آشپزخانه و پذیرایی باید ابعاد بزرگتری داشته باشند. در این حالت حداقل عمق 2 تا 3 متر توصیه می شود تا یک میز نهارخوری یا یک ست مبل کوچک بتواند در آن جای بگیرد. اگر فضای بیشتری در اختیار دارید می توانید یک وسیله بازی مثل فوتبال دستی، میز بیلیارد و … را هم در تراس جای دهید.

توصیه می کنیم در کنار تراس اصلی امکانات باربیکیو و تهیه کباب را در نظر بگیرید. همچنین فراموش نکنید که در حین طراحی فضاهای ویلا ، یکی از بهترین منظره ها را به این تراس بزرگ اختصاص دهید. تراس ها می توانند روباز، روبسته یا نیمه سرپوشیده باشند همچنین می توانند دو منظوره باشند. در این حالت برخورداری از یک سایبان با قابلیت باز و بسته شدن می تواند استفاده از تراس را در مواقع مختلف سال (چه آفتابی چه بارانی) امکانپذیر نماید. ما می توانیم برای ایجاد حس دلپذیرتر در تابستان و زمستان، زیرساخت تاسیساتی لازم (گرمایش تابشی در زمستان و پاشش آب در تابستان) را در مجاورت تراس پیشبینی کنیم.

فضای پذیرایی

پذیرایی را می توان یکی از مهم ترین فضاهای ویلا و بزرگترین فضای عمومی آن قلمداد کرد. معمولاً دورهمی های خانوادگی و حضور میهمانان در فضای پذیرایی صورت می پذیرد. پیشنهاد می شود فضای پذیرایی به شکلی دیزاین شود که یک پلان با هندسه کامل و بدون پرتی داشته باشیم. جانمایی پذیرایی در پلان باید به گونه ای در نظرگرفته شود که از بهترین دید و منظر و نورگیری برخوردار باشد. بهتر است حداقل یکی از جداره های پذیرایی دارای پنجره و شیشه نورگیر بزرگ باشند. می توان یک تراس سرتاسری بزرگ در انتهای پذیرایی داشت. وجود پله و سایر المان های دکوراتیو به زیبایی آن کمک خواهد نمود.

ارتفاع زیاد در طراحی فضاهای ویلا به بزرگتر دیده شدن و ابهت آن کمک می کند. پیشنهاد می کنیم برای بزرگتر دیده شدن فضای پذیرایی، ارتفاع این قسمت از ساختمان بصورت دبل هایت باشد. استفاده از مصالح خاص و لوکس همچون اسلب های سرامیکی بصورت قدی یا بوکمچ می تواند گزینه ایده آلی برای ایجاد جلوه ای لوکس در پذیرایی باشد. استفاده از یک تابلو یا اثر هنری در ابعاد بزرگ می تواند یکی دیگر از گزینه های دکوراتیو شما باشد. در صورتی که فضا به اندازه کافی داشته باشید استفاده از شومینه یا دیوار سبز (گرین وال) از پیشنهادات دیگر ما است.

فضای غذاخوری (نهارخوری)

برخورداری از یک فضای نهارخوری دنج و در عین حال دلباز از خواسته های اصلی مشتریان ما حین طراحی فضاهای ویلا است. فضای نهارخوری باید نسبت به تعداد نفرات و ابعاد میزی که استفاده می کنید، دیزاین شود. به همین منظور باید پیش از طراحی خواسته دقیق خود را به طراح اعلام کنید. استفاده از نورپردازی بالای میز می تواند جلوه ویژه به آن ببخشد و در عین حال هنگام استفاده و سرو غذا به عملکرد بهتر کمک کند. می توانید در قسمت بالای میز از یک لوستر یا نور متمرکز و در عین حال با ظاهر دکوراتیو استفاده کنید تا به صورت ویژه روی آن را روشن کند.

دیوارهای اطراف میز نهارخوری بهترین مکان برای ایجاد طبقات دکوراتیو و قرار دادن وسیله ها دکوری مختلف هستند. همچنین می توانید روی یکی از دیوارهای مجاور نهارخوری از تابلو های خاص استفاده کنید. در پلان بهتر است نهارخوری شما در محلی قرار گید که از میان فضاهای ویلا ارتباط نزدیک تری با آشپزخانه داشته باشد. با این ترفند امکان جابجایی  راحت تر وسایل از روی میز به آشپزخانه و بالعکس را خواهید داشت.

نشیمن خصوصی

معمولاً یک یا دو تا از فضاهای ویلا بسته ابعاد آن به ایجاد فضای تلوزیون یا یک نشیمن کوچک اختصاص می یابد. اگر ویلای شما به قدر کافی بزرگ است و فضای کافی دارید می توانید همزمان یک فضای تلوزیون در نزدیکی و مجاورت پذیرایی و یک فضای نشیمن خصوصی (تلوزیون) در زون مجاور اتاق ها یا طبقه بالا داشته باشید. فضای نشیمن شما باید به اندازه ای باشد که حداقل یک مبل ال با ابعاد متداول در آن جا شود. بر همین اساس حداقل ابعاد 2.5 در 3.5 متر برای نشیمن توصیه می شود. برای ایجاد حس راحتی بیشتر می توانید زیر یا روبروی مبل ال از یک موکت یا فرش مدرن استفاده کنید. برای ایجاد تنوع، ترکیب مبل ال با یک صندلی راحتی با فرم خاص می تواند جذاب باشد.

پیشنهاد می شود در نشیمن یا فضای تلوزیون؛ دیوار تی وی یک طرح خاص داشته باشد. می توانید در دیوار تلوزیون از یک اسلب سرامیک، کاغذ دیواری با طرح خاص، ابزارهای دکوراتیو، لوورهای چوبی یا میکروسمنت استفاده کنید. ایده آل ترین حالت قرارگیری تلوزیون، نصب روی دیوار به کمک یک جک باز و بسته شو و قابل تنظیم است. حتما باید زیر ساخت تاسیساتی (برق، آنتن، اچ دی ام آی و …) در ارتفاع مناسب پشت تلوزیون دیده شود.  استفاده از یک کنسول یا میز تلوزیون می تواند فضای مناسب مورد نیاز قرارگیری دی وی دی پلیر، ریسیور و … را ایجاد نماید. برای تنوع بیشتر می توانید آن را به یک فلاورباکس ترکیب کنید.

مشاهده مطلب: طراحی نما ساختمان

آشپزخانه

آشپزخانه ها انواع و فرم ها متنوعی دارند. در درجه اول آشپزخانه می تواند کاملا باز (اوپن) یا کاملاً بسته باشد. آشپزخانه های بسته با یک در از سایر فضاها تفکیک می شوند. درحالی که آشپزخانه های ال در مجاورت سایر فضاها مثل پذیرایی ایجاد می شوند. انتخاب باز یا بسته بودن آشپزخانه سلیقه ای بوده و به نظر کارفرما وابسته است. از نظر ارتباط با سایر فضاهای ویلا، توصیه می کنیم آشپزخانه در محلی قرار گیرد که دسترسی و ارتباط خوبی با ورودی، نهارخوری، پذیرایی و تراس داشته باشد. همچنین در صورت وجود فضای کافی، آشپزخانه می تواند مستقلاً یک انبار یا فضای مطبخ داشته باشد.

آشپزخانه می تواند با پلان های مختلفی مانند پلان خطی، یو شکل، فرم ال، جزیره یا ترکیبی از این ها دیزاین شود. یک کانتر صبحانه خوری در آشپزخانه می تواند در عین ایجاد تنوع فرمی، بسیار کاربردی باشد. همچنین استفاده از میز صبحانه خوری کوچک در آشپزخانه های بزرگ یک انتخاب منطقی است. ترکیب شکلی، سبکی، رنگی و جنس کابینت های آشپزخانه امری سلیقه ای بوده و باید پیش از مرحله طراحی خواسته های خود را درباره آن به طراحتان ارائه کنید. رعایت مثلث کار، استاندارد ابعادی کابینت ها، پیشبینی نور وظیفه ای زیر کابینت ها، پیشبینی زیرساخت تاسیساتی برقی و مکانیکی مناسب در آشپزخانه و … تمهیداتی هستند که شرکت طراح به طور اتوماتیک وار در کارتان لحاظ خواهد کرد.

اتاق خواب

هنگام طراحی فضاهای ویلا، اتاق خواب ها باید بسیار لوکس و خاص در نظر گرفته شوند. توصیه ما طراحی همه اتاق خواب های ویلا به صورت مستر و شامل سرویس و حمام مستقل می باشد. ابعاد هر اتاق خواب باید بگونه ای باشد که یک تخت دو نفره و یک میز آرایش یا تحریر در آن جای بگیرد. بهتر است روبروی هر تخت فضای کافی برای ایجاد دیوار تلوزیون وجود داشته باشد. بطور کلی اتاق خواب ها در ویلا می توانند از همه امکانات یک اتاق هتل همچون کمد، کلوزت، یخچال مینی بار، فضای قرارگیری قهوه ساز و … برخوردار باشند. داشتن تراس برای هر اتاق خواب در ویلا یک مزیت برای آن است.

شاید تصمیم بگیرد اتاق خواب های مختلف ویلا را مناسب افراد استفاده کننده دیزاین کنید. مثلا یک یا چند اتاق خواب کودک یا فرزندان، یک یا چند اتاق خواب میهمان، یک اتاق خواب والدین و یک یا چند اتاق کار، بازی، مطالعه، کتابخانه یا … داشته باشید. در میان فضاهای ویلا ها معمولاً اتاق ها در زون خصوصی ویلا قرار می گیرند. در ویلاهای دوبلکس معمولاً اتاق ها در طبقه بالاتر قرار می گیرد. البته اتاق میهمان در بیشتر موارد در زون عمومی جانمایی می شود. بهتر است نوع قرارگیری اتاق ها بگونه ای باشد که هر یک مستقلاً فیلتر ورودی خاص خود را داشته باشد و دید مستقیم به داخل اتاق ها وجود نداشته باشد. همچنین اتاق ها در قسمت های مختلف پلان و با فاصله نسبت به هم قرار گرفته باشند.

محل بازی

بعضی فضاهای ویلا جزو نیازهای اساسی نیستند اما در صورت داشتن مساحت کافی می توانند بسیار جذاب باشند. برای نمونه در صورتی که در ویلای خود فضای کافی دارید، می توانید قسمتی از آن را به فضای بازی و دورهمی اختصاص دهید. این فضای بازی می تواند اسپرت، شاد و جوان پسند باشد و حتی متفاوت از سایر فضاها دیزاین شود. اختصاص این فضا به یک بازی خاص مثل (پوکر، بیلیارد، بازی کامپیوتری یا …) در تعریف ابعاد و مساحت آن کمک می نماید. به عبارتی ابعاد و نوع چیدمان اتاق یا فضای بازی به نوع کاربری و استفاده از آن بستگی دارد. مثلا در فضای بازی اسنوکر باید ابعاد میز  اسنوکر و فضای کافی در اطراف آن در نظر گرفته شود. برای بازی مثل پوکر بهتر است میز و مبلمان مناسب برای نشتن دور آن در نظر گرفته شود و … .

حمام و سرویس بهداشتی

حمام و سرویس بهداشتی در ویلا معمولاً به عنوان قسمتی از فضای اتاق خواب ها دیزاین می شوند و ورودی آن ها از هر اتاق خواب بصورت جداگانه داده می شود. هر حمام باید دارای فضای دوش، فضای روشویی و فضای سرویس فرنگی باشد. بزرگترین اتاق ویلا می تواند فضای مورد نیاز یک وان یا جکوزی نیز در خود داشته باشد. گاهی حمام ها در ویلا به صورت مدرن و با دیوارهای شیشه ای رو به اتاق قرار می گیرند. یکی از نکات مهم در فضاهای خیس مثل حمام و سرویس بهداشتی، در نظر گرفتن داکت و محل عبور لوله های تاسیساتی به گونه ای است که در طبقات مختلف اختلالی بوجود نیاید. فراموش نکنید یک سرویس بهداشتی عمومی نیز خارج از فضای اتاق ها جهت سرویس دهی به سایر فضاهای ویلا طراحی شود.

انبار / لاندری

انبار یکی از فضاهای ویلا  است که برای هر ساختمانی ضروری تلقی می شود. انبار می تواند فضای مناسبی برای قرارگیری وسایل اضافه یا وسایلی که کمتر استفاده می شوند، باشد. بهتر است فسمتی از انبار را به کمد ها و طبقات برای قرارگیری وسایل اختصاص دهید. گاهی می توان آن را با فضای لاندری ترکیب کرد. اصولاً لاندری فضایی مستقل تعریف می شود که وسایل شست و شو و خشک کردن لباس همچون لباسشویی، خشک کن می تواند در آن قرار گیرد. همچنین گاهی یک ردیف از کمدهای بزرگ با عمق زیاد در گوشه ای از ویلا می تواند همان کار انبار و همچنین لاندری را برای شما انجام دهد.

مشاهده مطلب: سبک های نما ساختمان

همه چیز در رعایت استانداردهای طراحی فضاهای ویلا خلاصه نمی شود. طرح ویلا باید بگونه ای باشد که با هزینه ای معقول ساخته و اجرا شود. هزینه و قیمت ویلا را می توان وابسته به عوامل بسیار زیادی دانست. نوع مصالح، کاربری، سبک، سادگی یا پرکار بودن طرح، متراژ، موقعیت و … همگی عواملی هستند که در هزینه و قیمت طرح و ساخت تاثیرگذار هستند. مثلاً نباید انتظار داشت هزینه طراحی و ساخت یک ویلای مدرن در لواسان، با یک ویلای کلاسیک در کرج یا یک ویلای دوبلکس در آبسرد برابری کند.

هزینه و قیمت طراحی ویلا وابسته به عوامل بسیار زیادی است. سبک، سادگی یا پرکار بودن، نوع طراحی فضاهای ویلا، متراژ، موقعیت و … همگی عواملی هستند که در هزینه ها تاثیرگذار هستند. بصورت کلی مهم ترین عوامل تاثیرگذار در هزینه «متراژ»، «تعداد آلترناتیو طراحی» و « مدارک درخواستی» هستند. باتوجه به تعدد عوامل موثر در هزینه، به منظور برآورد دقیق، مشخصات پروژه خود را از طریق صفحه سفارش طراحی به ما ارسال نمایید.

 

در صورتی که قصد ساخت ویلا یا بازسازی فضاهای ویلا خود را دارید و در جستجوی برآورد هزینه آن هستید، باید بگوییم عوامل زیادی در هزینه ساخت و بازسازی ویلا موثر است. مثلاً نوع و کیفیت مصالح تاثیر بسیار زیادی در تعیین هزینه هایتان دارد. برای نمونه قیمت مصالح سنگ تراورتن، قیمت سنگ گرانیت، قیمت سیمان شسته، قیمت ترمو وود و … همگی متفاوت هستند. همچنین مجریان و پیمانکاران مختلف باتوجه به تجربه، دقت و ظرافت خود و کیفیت اجرا دستمزدهای متفاوتی دارند. سبک و میزان پیچیدگی طرح از دیگر عوامل تاثیر گذار در هزینه و قیمت شما خواهد بود. البته دقت کنید میزان متراژ زیربنا، تعداد طبقات و موقعیت و مواردی هستند که نباید تاثیر آن ها در هزینه ها غافل شوید.

با تمام این اوصاف تمام تلاش ما بعنوان طراح بر این است که طرحی در چارچوب بودجه شما ارائه کنیم. بنابراین حتما در هنگام سفارش ما را از بودجه، خواسته ها و نیازهای دقیقتان مطلع کنید. مخصوصاً در صورتی که محدودیت بودجه ای دارید، به ما اطلاع دهید تا یک طرح اقتصادی و متناسب به شما ارائه دهیم.

اگر علارغم تمام توضیحاتی که در این مقاله دریافت کرده اید، ابهامات و سوالاتی درباره طراحی فضاهای ویلا یا موارد دیگری دارید، با ما در صفحه «دریافت مشاوره» در تماس باشید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه کاربردی ترین راهکارهای ویژه فضایتان هستند.

اگر مایل هستید به شکل ویژه تری برایتان وقت بگذاریم و یک طرح اختصاصی با درنظرگرفتن مصالح مناسب ویلا و همه فاکتورهای دیگر برای شما آماده کنیم، می توانید درخواست خود را از صفحه «سفارش طراحی آنلاین» به ما ارسال کنید. آرانو یکی از بهترین شرکت های طراحی در کشور با بیش از یک دهه سابقه است. خدمات آرانو شامل ارائه «رندرهای سه بعدی و شبیه سازی شده از ویلا شما» به همراه «نقشه دوبعدی فاز یک و فاز دو» و «ساخت و نظارت بر اجرا»است و همه نیازهایتان را پوشش می دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا